nb1.hu

Meg nem adott tizenegyesek: megszakadt a Vidi menetelése

Három vitatott eset.

A MOL Fehérvár második csapata a hétvégén a Lipót Pékség SE csapatát látta vendégül. A lipótiak Kószás és Szabó góljával 2-0-s győzelmet arattak, ezzel megszakadt a Vidi nyolc meccse tartó veretlenségi szériája.
 
A fehérvári honlap összefoglalójából az is kiderül, hogy több vitatott ítéletet is hozott a meccs. Elvileg háromszor is tizenegyest kaphatott volna a hazai gárda, de a játékvezető sípja mindegyik jelenetnél néma maradt.
 
Íme a vitatott jelenetek a MOL Fehérvár tudósítása alapján: 
 
"A 18. percben előbb Futácsot rántották le a 16-oson belül, majd tíz perccel később Elek vezette a kapusra a labdát, a kifutó hálóőr elkaszálta játékosunkat, ám mindkét eset után néma maradt a játékvezető sípja."
 
"A 68. percben Kövesdi tört be szép cselekkel a 16-oson belülre, majd egy védő szorításában a földre került, de a játékvezető ezúttal sem látott szabálytalanságot."
 
Nézzük, a két mester hogyan összegezte a látottakat:
 
Toldi Gábor: "Sajnos nem tudtuk ma azt a teljesítményt nyújtani, ami az elmúlt időben jellemzett minket. Gratulálok az ellenfélnek, akik határozottabban használták ki a lehetőségeiket." (kisalfold.hu)
 
Varga Péter: "Erős csapat otthonában nagy öröm, hogy nehéz helyzetben értékes győzelmet szereztünk." (kisalfold.hu)
 
A Lipót a harmadik, míg a MOL Fehérvár a tizenegyedik helyről várhatja a folytatást az NB III Nyugati csoportjában. 
 
Fehérvár II-Lipót 0-2 (0-2)
Székesfehérvár, 200 néző. V.: Gál.
Fehérvár: Dala – Illés, Hajdinger (Menyhárt, 57.), Vágó, Dékei (Tóth B. 57.), Kövesdi, Futács, Rónaszéki (Molnár M. 46.), Elek, Zólyomi, Kolynok. Edző:Toldi Gábor.
Lipót: Dénes – Simita, Kovalovszki, Zámbó, Sváb, Varga T. (Schillinger, 69.), Tóth L., Farkas, Füredi (Winkler, 80.), Kószás, Szabó L. (Harsányi, 76.). Edző: Varga Péter.
Gsz.: Kószás, 9., Szabó L. 44.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC