nb1.hu

Matiné lesz a Puskás Akadémia ellen

Háromszor kaptak ki egymás után a felcsútiak.

A Puskás Akadémia FC II otthonában lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 11. fordulójában az Érdi VSE. Limperger Zsolt együttese október 21-én, 11 órától játszik Felcsúton.
A házigazda PAFC II ígéretesen kezdte a szezont, hiszen első hét mérkőzésén nem talált legyőzőre, azonban az elmúlt három találkozón egyaránt kikapott Visinka Ede együttese. Igaz, ebből csupán két találkozót tudott megnyerni a felcsúti együttes, amely hazai pályán a Pénzügyőrt (2–0) és idegenben a THSE-Szabadkikötőt (6–1) múlta felül. Ezek mellett a III. kerületi TVE, az FC Ajka és a Pápai Perutz FC otthonában, valamint Felcsúton a Dunaharaszti MTK-val, illetve az FC Nagykanizsával játszottak döntetlent. Az elmúlt három körben pedig sorrendben a Sárvártól (1–0), a Komáromtól (0–2) és a MOL Vidi FC II-től (2–1) kaptak ki a Puskás fiataljai, akik ezzel a tizedik helyet foglalják el a tabellán.
 
Az érdiek továbbra is második helyen állnak a bajnokságban hat győzelemmel, két döntetlennel, illetve két vereséggel, s legutóbb gólzáporos meccsen győzték le a Pénzügyőrt 4–3-ra.
 
A PAFC II tavaly az érdiek mögött negyedik helyen végzett a bajnokságban. Tavaly mindkét alkalommal a vendégek örülhettek a két csapat egymás elleni találkozóján, hiszen Felcsúton az Érdi VSE nyert 4–0-ra, míg az Ercsi úti Sporttelepen a Puskás II 3–0-ra.
 
– Matinét fogunk játszani, a Puskásnál megszokott időpontban. Nekik nem úgy alakult a legutóbbi mérkőzésük, mint ahogy eltervezték. Nálunk pedig Hála Istennek jönnek vissza a sérültek, így nem kell sokat változtatnom a múlt héthez képest. Egy focizni akaró csapattal fogunk játszani, de az Érd is egy focizni akaró csapat, úgyhogy bízom benne, hogy sikerül elhozni a három pontot – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője a PAFC II elleni mérkőzéssel kapcsolatban.
Az október 21-én, 11 órakor kezdődő mérkőzést Zám Zsolt vezeti, segítői Rigó Martin és Péntek Zsuzsanna lesznek. A Puskás Akadémia FC II–Érdi VSE mérkőzést az erdivse.hu/elo-kozvetites oldalon közvetítik!
 
NB III, Nyugati csoport, 11. forduló
10.21., 11.00: Puskás Akadémia FC II–Érdi VSE
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC