nb1.hu

Márton Gábor kihagyja a legnagyobb rangadót

Pécs - Eltiltásra számíthat a mecsekaljaiak vezetőedzője.

Nehéz dolga volt a PMFC-nek a Szekszárdi UFC vendégeként az NB III Közép-csoport 27. fordulójában, hiszen a baranyaiak Havasi Dániel gólja miatt korán hátrányba kerültek. A piros-feketéknek azonban még az elsőfélidőközepén sikerült az egyenlítés Károly Bálint idénybeli 17. találatával, majd a szünetet követően Fellai József is beköszönt a sárga-feketék hálójába, így a mieink visszavágtak az őszi vereségért.

 

A pmfc.hu a vezetőedzővel beszélgetett a mérkőzés után.

 

– Rosszul kezdtünk, egy ide-oda pattogó flipper-góllal a hazaiak szerezték meg a vezetést. Emiatt futottunk az eredmény után, és kellett egy kis idő, amíg a csapat talpra állt – kezdte értékelését Márton Gábor –. Ezután egy szabadrúgásból egyenlíteni tudtunk, utána pedig próbáltunk győzelemre játszani. Reálisan nézve azonban a Szekszárd jobb volt, mint mi. Azért is érdekes ez a játék, mert Pécsett helyzetük sem volt, mégis elvesztettük azt a mérkőzést. Most ugyan jobban fociztak, de egységesek voltunk és szószerint kiharcoltuk a győzelmet – mondta Márton Gábor, aki a meccs utolsó öt percét a lelátóról nézte végig, mert elküldték a kipadról.

 

Vezetőedzőnket a találkozó85. percében küldte el a kispadtól Jakab Géza játékvezető, trénerünk ennek részleteiről beszélt a folytatásban.

 

– A két mérkőzést talán abban tudnám összehasonlítani, hogy kritikán aluli volt a játékvezetés. Tudom, hogy ez tabu téma, de kivételt teszek, még annak ellenére is, hogy megnyertük a mérkőzést. Aki kint volt, az láthatta, hogy a bírói hármas volt a leggyengébb láncszem. Olyan ítéleteket hoztak, amit sem mi, sem pedig az ellenfél nem tudott hova tenni. Nyilván vehemensen reklamáltam, amikor egyértelműszabálytalanságot követtek el a játékosunk ellen, a sípmester pedig le sem fújta a kiállítást érőmegmozdulást. Nem tettem trágár kifejezést, csak számon kértem. Vállalom a felelősséget, de ettől függetlenül nem tartom magamban a véleményemet – mondta trénerünk.

 

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb3.hu/hirek/robog-a-bajnoki-cim-fele-a-budafok">Robog a bajnoki cím felé a Budafok – NB3.hu</a></h4><p>Robog a bajnoki cím felé a Budafok</p></blockquote>
<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

 

Márton Gáborra előre láthatóan eltiltás vár, aki emiatt valószínűleg nem ülhet majd le a kispadra a jövőhétvégi Budafok ellen rangadón.

 

– Utólagosan sajnálom, hogy így alakult, de nehéz volt elviselni az ítéleteket a mérkőzés végén. Jövőhéten felkészítjük az edzéseken a gyerekeket, a pályán viszont már nekik kell megoldaniuk a feladatukat. Remélem, Húsvét után kipihenten jönnek vissza a srácok és sikerül abszolválni a Budafok elleni hazai találkozót. Nyilván jólenne a kispadon ülni, de az sem olyan nagy baj, ha a lelátóról kell néznem a meccset, hiszen akkor a többiekkel együtt tudok majd szurkolni a csapatnak – mondta el végül Márton Gábor.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC