Márton Gábor elégedett volt a látottakkal - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Márton Gábor elégedett volt a látottakkal

Márványi Péter - 2017. January 16. Monday 13:01
Pécs – A Beremend ellen látott bíztató jeleket a mester
A PMFC Hleba Tamás és Koller Krisztián góljaival, illetve Károly Bálint duplájával 4-0-ra nyerte meg idei első felkészülési mérkőzését a Beremendi ÉSK ellen. 
 
 
„Sajnos azt tapasztaltam, hogy az újonnan felkerült fiatalok még messze vannak az első csapat szintjétől. Tudtuk, hogy a gárda nem lesz friss, de ez ilyenkor rendben van. Garantálom, hogy a felkészülés során egyre fáradtabbak lesznek – mondta Márton Gábor a pécsiek honlapjának. A frissítés majd csak az utolsó hetekben jön, addig leterheljük a játékosokat. Amit ezúttal kértem, azt támadásban és védekezésben megcsinálták. Szomorú, hogy komoly sérülés nélkül ezúttal sem úsztuk meg a meccset, ráadásul még minket büntettek meg. Ezen egy kicsit felhúztam magam, de azt gondolom, hogy a találkozó elérte a célját. Elsőre ez így rendben volt.
 
 
Jövő héten még jobban megnyomjuk a játékosok terhelését, közben pedig két edzőmeccs is szerepel a csapat programjában. Egyelőre nem várok semmi különöset a játéktól. Azt szeretném, hogy fokozatosan legyünk szervezettek és fegyelmezettek. Illetve törekedjünk a minél hatékonyabb futballra, később majd ráérünk a finomításokra. A felkészülés jelen szakaszában arra használjuk az edzőmeccseket, hogy az edzéseken az általunk nem generálható éles szituációkkal találkozzanak a fiúk. Valós és kiszámíthatatlan helyzetekben próbáljanak meg minél hatékonyabban megfelelni.”
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!