nb1.hu

Martfűi edzőtáborral kezd az Érd

Érd - Limperger Zsolt együttese a martfűi edzőtábor utolsó napján játssza első edzőmeccsét.

Január közepén a szokásos, martfűi edzőtáborral kezdi meg a felkészülést a március 3-án, a Pénzügyőr vendégeként induló tavaszi idényre az NB III Nyugati csoportjában szereplő Érdi VSE.

 

Limperger Zsolt együttese a martfűi edzőtábor utolsó napján játssza első edzőmeccsét, amikor a Merkantil Bank Liga NB II tizedik helyén álló Szolnoki MÁV FC vendégeként lép pályára. Tavaly, ugyancsak a martfűi tábor zárásaként találkozott egymással a két együttes, akkor 2–2-es döntetlent játszottak.

Egy héttel később hazai környezetben játszanak az érdiek. Az NB III-ba idén feljutó, a Keleti csoportban tizenkettedik helyen álló Balassagyarmati SE-t fogadják. A Nógrád megyei együttesnél nagy változás volt az elmúlt időszakban, ugyanis Kis Károly, vezetőedző távozott – az Érdi VSE riválisánál, az FC Ajkánál kapott munkát – helyét pedig a korábbi NB II-es edző, Szanyó Károly vette át.
A nyári felkészülés során már találkozott egymással a két csapat, akkor az érdiek kiütéses, 5–0-s győzelmet arattak idegenben.

Melczer Vilmosék harmadik ellenfele – már februárban – az ugyancsak másodosztályú Budaörs lesz. Bognár Györgyék 21 meccs után kilencedik helyen állnak az NB II-ben. A két gárda az elmúlt években többször is találkozott. Nyáron, egy tíz gólt hozó meccsen az érdiek fél óra után 3–0-ra vezettek, végül 6–4-re kikaptak hazai pályán. További emlékezetes találkozó volt a 2016/2017-es idényben a Magyar Kupa hetedik köre, amikor egy rendkívül fordulatos és drámai mérkőzésen a rendes játékidőben 2–2, a hosszabbításban 3–3 állt az eredményjelzőn, majd az érdiek tizenegyesekkel búcsúztatták ellenfelüket.

Az Érdi VSE negyedik edzőmeccsét február közepén vívja, amikor egy harmadik NB II-es együttessel csatázik. A Merkantil Bank Ligában az előkelő, hatodik helyen álló Ceglédi Vasutas SE-hez látogatnak Kertész Ferencék.

Az edzőmeccsek során pedig hazai pályán, egy harmadosztályú csapattal zárja az Érd, amely az idény meglepetéscsapatát, az NB III Közép csoportjába idén feljutó, ám ott remeklő és második helyen álló Duna Aszfalt Tiszakécske VSE-t látja vendégül.

Az Érdi VSE felkészülési mérkőzéseinek tervezete:


2018.01.20.: Szolnoki MÁV FC (NB II)–Érdi VSE

2018.01.27., 13.00: Érdi VSE–Balassagyarmati SE (NB III)

2018.02.11., 13.00: Érdi VSE–Budaörs (NB II)

2018.02.18., 13.00: Ceglédi VSE (NB II)–Érdi VSE

2018.02.24., 13.00: Érdi VSE–Duna Aszfalt Tiszakécske (NB III)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC