Már nyolc pont a KBSC előnye - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Már nyolc pont a KBSC előnye

NB3.hu - 2017. May 02. Tuesday 15:48
Kazincbarcika - Koleszár György parázs, küzdelmes meccset vár.

Az elmúlt hétvégi bajnoki forduló nagy nyertese a KBSC lett, hiszen a kék-sárgák hazai környezetben begyűjtötték a három pontot a DVSC II. ellen, miközben a közvetlen üldözők közül a Monor és a Jászberény is vereséget szenvedett. Az előny így nyolc pontosra hízott. A hétvégi ellenfél az ESMTK lesz, amely győzelemmel hangolt a listavezető elleni mérkőzésre.

 

-Nehezen lendültünk bele az első félidőben, könnyebb dolgunk lett volna, ha Marius az ajtó-ablak helyzetét berúgja kezdte a klub honlapjának a debreceniek elleni találkozó értékelését Koleszár György szakmai igazgató. A szünet után aztán nagy erőket mozgósítottunk és teljesen megérdemelten nyertünk. Egy felpattanó lövéssel egyenlítettünk, utána azonban két találattal eldöntöttük a mérkőzést. Növeli a győzelem értékét, hogy ellenfelünknél ha jól emlékszem – öt olyan labdarúgó is szerepelt, akik „visszajátszók”, azaz alapból az élvonalbeli keret tagjai.

 

Így nyilatkozott a fiókcsapatban visszatérő Fradi-védő - NB3.hu

Így nyilatkozott a fiókcsapatban visszatérő Fradi-védő

 


A szakvezető kiemelte, hogy tovább sikerült javítani a hazai mérleget, hiszen eddig a szezonban a KBSC mindössze négy pontot veszített a Pete András Stadionban két döntetlennel, egyiket az MTK fiókcsapata, míg a másik a Monor ellen érték el a kék-sárgák. A következő fordulóban újra a fővárosba látogat a KBSC, ezúttal az ESMTK lesz az ellenfél.

 

-Ősszel hazai környezetben igencsak megszenvedtünk a győzelemért, hiszen ellenfelünk sokáig vezetett, a találkozó hajrájában sikerült csak a fordítás. Bár előnyünket növeltük a tabellán, sok van még hátra, nem számolgatunk, a következő meccset akarjuk megnyerni. Az ESMTK szeretné egy győzelemmel bebiztosítani magát, nekünk ugyanez a célunk, így parázs, küzdelmes meccset várok. nyilatkozta Koleszár György.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!