Makó: miben jobb a szezon meglepetéscsapata mindenkinél a ligában? - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Makó: miben jobb a szezon meglepetéscsapata mindenkinél a ligában?

Nagy Benjámin - 2022. January 02. Sunday 20:07
A vezetőedző árulta el.
Kép forrása: Facebook/Makó FC

 

A Makó FC újoncként a harmadik helyen áll a Közép csoportban az őszi szezon után, amivel az egész harmadosztály egyik, ha nem a legnagyobb meglepetését okozták.

 

A csapat vezetőedzője, Siha Zsolt elégedett ezzel a teljesítménnyel, de azt is látja, miben tudnak még javulni - erről is nyilatkozott a makohirado.hu-nak, ebből idézünk.

 

"– Még a bajnokság előtti interjúnkban úgy fogalmazott, az NBIII. „nagyon más kávéház” lesz, mint a Megye I. Ehhez képest a fél szezon végén a harmadik helyen áll a csapat, ami minden várakozást felülmúlt.

– A véleményem nem változott, továbbra is ki merem jelenteni, hogy a legnagyobb különbség a Megye I. és az NBIII. között van az összes ligát nézve. Az eredmények tudatában úgy néz ki, jól fel tudtunk készülni. Bíztam benne, hogy jól fogunk szerepelni, de nem gondoltam volna, hogy ennyi pontot sikerül gyűjteni az ősszel.

 

– Kijelenthető, hogy innentől kezdve már nem lesznek kiesési gondok?

– 45 pontnál húztuk meg azt a határt előzetesen, ami a bennmaradáshoz szükséges, matematikailag tehát nincs így, de azért úgy gondolom rendben leszünk. Elég rosszul kellene ahhoz szerepelni tavasszal ahhoz, hogy izgulni kelljen. 18 mérkőzés van hátra, szerintem abból a szükséges kettőt-hármat azért meg tudjuk nyerni…

 

– Fizikailag rendben van a csapat?

– Ebben mindig is az élen jártunk, nem hiszem, hogy van nálunk jobb erőállapotban lévő csapat a ligában, vagy ha van is, nem sokkal.

 

– A tavaszi szezon kezdete előtt hogyan zajlik majd a felkészülés?

– 13 nap teljes pihenőt kaptak a játékosok, ezután két hétig egyéni program szerint készülnek. Január 4.-én kezdjük a felkészülést, így lesz egy szűk hat hetes időszakunk az első tavaszi mérkőzés előtt. Nehéz a sorsolásunk, két idegenbeli meccsel kezdünk a Vác és a Paks ellen."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!