Majdnem bravúrral mutatkozott be a Mezőkövesdről érkezett új vezetőedző - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Majdnem bravúrral mutatkozott be a Mezőkövesdről érkezett új vezetőedző

Simon Zoltán - 2020. December 01. Tuesday 19:39
Ötvennél több alkalommal játszott a felnőtt futsalválogatottban.
Kép forrása: Mezőkövesd/Facebook
A Sajóbábonyi VSE és a Kisvárda Master Good tartalék elleni vereség után, november 16-án megköszönték a munkáját a ­Tállya KSE addigi vezetőedzőjének, Uray Attilának, és így a november 22-i, Ceglédi VSE elleni hazai találkozón – ideiglenesen – már Minczér Tibor játékos-edzőként irányította a hegyaljaicsapatot - jelentette a boon.hu. A klubvezetés azonban már ekkor kereste az utódot, és végül a Mezőkövesd Zsóry FC U19-es együttesét gardírozó, valamint a dél-borsodiak NB III-as csapatánál asszisztensedző Lasztóczi Péter lett a befutó.
 
Az „A” licences szakember – aki ötvennél több alkalommal játszott a felnőtt futsalválogatottban 1998 és 2004 között, és ezeken az összecsapásokon 8 gólt szerzett – a múlt vasárnapi, éllovas Tiszakécske LC elleni (0–1) összecsapáson mutatkozott be a tállyai kispadon.
 
– A Kécske ellen a második félidőben már azt a játékot kaptam vissza, amit szeretnék, ha mutatnánk, és amit megbeszéltünk – nyilatkozta Lasztóczi Péter a boon.hu-nak. – Nem túlzok, ha azt mondom, megverhettük volna a listavezetőt… Az általam elképzelt felfogás alapja az agresszív, letámadásos futball, a presszing, akár már az ellenfél védőharmadában, a minél hamarabbi labdaszerzés, az előre felé való védekezés. Szerintem ezzel a focival a második negyvenöt percben megleptük a Tiszakécskét, összességében körülbelül 70-75 percig el tudtuk tüntetni a pályán azt a mintegy 700 millió forintnyi különbséget, mint amennyi a két csapat költségvetése között van. Rengeteg helyzetünk volt, ziccerek, de rossz döntések születtek. Tudom, hogy a játékosok félnek a hibázástól, hogy rontanak, amire az a válaszom: mindenki hibázik, ez benne van, de túl kell a hibákon lépni, és akkor előbb-utóbb megfordul a tendencia, a szerencse. Ez mentális hozzáállás kérdése, hogy pozitívan, előremutatóan kell gondolkodni. A vereség ellenére tehát megdicsértem a játékosokat, bízom abban, hogy Balassagyarmaton már sikerül pontot szerezni.
 
A Tállya hétvégén a Balassagyarmat vendége lesz. A hazaiak a 7. helyen állnak a bajnokságban, a Tállya a 17., 1 ponttal megelőzve a már kieső helyen szerénykedő Sajóbábonyt.
 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!