nb1.hu

Magyar váltja Méhest a kispadon

Házon belül oldotta meg az edzőkérdést a Maros-parti együttes.

Mint arról beszámoltunk, a szezon végeztével távozott a kispadról Méhes Tibor, a Makói FC edzője. A gárda az utolsó fordulóban vívta ki a bennmaradás jogát, így a hagymavárosiak a következő szezont is az NB III-ban kezdhetik meg. A klub ügyvezetője elárulta, sikerült megtalálniuk a leköszönő szakember utódját – jelezte a csfoci.hu.
 
– Próbáltuk ugyan meggyőzni a maradásról Méhes Tibort, de nem sikerült, és távozott a csapattól. Nem csak ő, hanem segítője, Mazula Zoltán is bejelentette, hogy egészségügyi állapota miatt nem vállalja tovább a munkát. Kerestük az utódot, végül mostanra szinte mindenben megegyeztünk Magyar Györggyel, aki már a hétfői, első edzést is vezényli a csapat számára – mondta Karsai Tibor, a makóiak ügyvezetője.
 
Kitért rá, a tavalyi keretből a Szeged 2011-től kölcsönkapott Molnár János és Kasuba Dániel visszatért az anyaegyesületéhez, azonban rajtuk kívül is akadnak távozói a csapatnak – helyükre több igazolást is terveznek a Makónál, ám nevekkel egyelőre nem kívánt szolgálni Karsai Tibor – azt megjegyezte, a jövő évi keret háromnegyedével szeretnék végigdolgozni az alapozás időszakát.
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC