nb1.hu

Magyar Kupa: Buzsáky poénkodott a Vidi elleni meccs után – reakció

Mérhetetlen büszkeség.

Az NB III Nyugati csoportjában a feljutást megcélzó BVSC nem tudott meglepetést okozni a Vidi elleni kupameccsen. Az esélyesebb fehérváriak szerdán 5-2-es győzelmet arattak, ezzel ők jutottak tovább a kupában.
 

Buzsáky Ákos, a BVSC edzője a meccs után egy poént is elsütött a Nemzeti Sportnak adott értékelésében:
 
"Az álmunk szertefoszlott, mivel azt terveztük, hogy kimegyünk Európába… Sajnos ez még várat magára. A viccet félretéve: az, hogy egy ilyen együttes ellen, mint a Vidi, helyenként jó játékot tudtunk mutatni, optimizmusra ad okot. A csapatnak van stílusa, olyan játékosaink vannak, akik törekvőek, ambiciózusak, tehát olyan erényekkel rendelkeznek, amik nekem fontosak. Ha ezt a fejlődést tovább tudjuk folytatni, akkor szép jövő előtt állunk" – fogalmazott a szakember.
 
Buzsáky a MOL Fehérvár weboldalának is adott egy bővebb értékelést:
 
"A mai mérkőzés bizonyította, hogy a csapat nagyon sokat fejlődött nyár óta, de nekünk elsősorban az NB III-ban való sikeresség a legfontosabb. Az természetes, hogy a kupaszereplés miatt is büszke voltam a csapatra, de ha már ez volt az utolsó meccsünk, akkor annak nagyon szép volt. A Vidi láthatóan úgy jött el, hogy nagyon fontos számukra a továbbjutás, én pedig azt kértem a srácoktól, hogy a mi filozófiánkat mutassuk be ma délután is. Aki kijött, az láthatta, hogy nem félszeg futballt játszik a BVSC, hanem igyekeztünk játszani a saját játékunkat. Nyilván ma kijöttek azok a hibák a Vidi gyorsabban focizó játékosai miatt, amelyek az NB III-ban nem jönnek ki. De az eredménnyel együtt is mérhetetlenül büszke vagyok a csapatomra. Őszintén, tiszta szívvel és nagy lelkesedéssel dolgoznak és játszanak" – mutatott rá Buzsáky Ákos.
 
A BVSC vezeti a tabellát a harmadosztályban, előnye jelenleg 3 pont a második helyen álló Mosonmagyaróvárral szemben. 
 
MAGYAR KUPA
4. FORDULÓ
BVSC-ZUGLÓ–MOL FEHÉRVÁR FC 2–5 (0–3)
Szőnyi út, 300 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Berényi Ákos, Márkus Péter)
BVSC: Kovács B. – Komódi F., Takács Zs., Balogh M. (Fisli, a szünetben), Ladányi L., Pintér N. –  Filipovics M. (Frőhlich R., a szünetben), Géringer T. (Nádor, 64.), Szilágyi M. (Erdélyi L., a szünetben) – Szalánszki, Kokenszky (Májer, 64.). Vezetőedző: Buzsáky Ákos
FEHÉRVÁR: Kovácsik – Bamgboye (Kojnok, a szünetben), Rus (Lüftner, 64.), Musliu, Hangya – Dárdai P. (Csoboth, a szünetben), Nego, Makarenko (Nyári P., 72.), Kovács I. – Zivzivadze (Kodro, 62.), Nikolics. Vezetőedző: Szabics Imre
Gólszerző: Nikolics (0–1) a 3., Dárdai P. (0–2) a 29., Nikolics (0–3) a 38., Nikolics (0–4) a 63., Kodro (0–5) a 69., Szalánszki (1–5) a 80., Fisli (2–5) a 90+1. percben.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC