nb1.hu

Listavezetőt fogad a Kecskemét

Elismerik, nem ők az esélyesek.

Íme, a Kecskemét beharangozója:
 
"Vasárnap az NBIII. közép csoport listavezetője érkezik a Széktói Stadionban, a Kecskeméti TE a Szeged-Grosics Akadémiát fogadja a 8. fordulóban.
 
A papírforma alapján a csoport legerősebb kerettel rendelkező együttese ellenfelünk, a Szeged-Grosics tavaly még az NBII-ben szerepelt. Keretük magját megtartották, az érkezők oldalán pedig több olyan futballista nevét is megtaláljuk, akik az élvonalban is szerepeltek korábban, Máté János például NBII-es gólkirály is volt. Ellenfelünk egyelőre vezeti is a tabellát, de azért nem hibátlan teljesítménnyel. Érdekesség, hogy két hazai meccsükön hullajtottak eddig pontokat öt győzelmük mellett, a Szekszárdtól kikaptak, a Paks II. ellenében pedig csak utolsó percekben tudtak pontot menteni a legutóbbi fordulóban. Nagy a tumultus egyébként az élbolyban, hiszen a Dunaújváros csak gólkülönbséggel szorul mögöttük a második helyre, de a Szentlőrinc, a SZEOL és a Kozármisleny is lőtávolon belül van.
 
A Kecskeméti TE kerete majdnem teljes, Bagó Patrik felépült bokasérüléséből, azonban Nádudvari Alex betegséggel küzd, így kérdéses a játéka vasárnap. Csapatunkra nagyon ráférne már egy győzelem, hiszen utoljára augusztus 19-én a Paks II. ellen tudtunk nyerni, azóta két döntetlen, illetve két egygólos vereség a mérlegünk, ráadásul a kupától is búcsúztunk. Szabó Tibor bízik benne, hogy a szurkolók támogatásával bravúrt tudnak elérni, ehhez azonban türelem higgadtság is kell nehéz riválisunk ellenében.
 
„Ha ránézünk a tabellára, akkor nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de minden meccsen győzni szeretnénk. Nagyon masszív és rutinos csapattal fogunk játszani, akik az NBII-ből érkeztek, nem olyan rég tehát még két osztálynyi különbség volt köztünk. Természetesen mi is erősítettünk a nyáron, de ők is megtartották keretüket, úgyhogy egy nagyon erős ellenféllel találkozunk. Szeretnénk a szurkolóinkat is magunk mellé állítani, én azt gondolom, hogy a hozzáállás rendben van, a minőség viszont az ellenféltől is függ, hogy azt ki tudjuk-e hozni. Bízunk benne, hogy vasárnap ez sikerülni fog. A célunk továbbra is az, hogy ebben a bajnoki szezonban egy olyan csapatot rakjunk össze, mely néhány minőségi igazolással kiegészülve harcban lehet a bajnoki címért jövőre, ehhez kérjük a szurkolók támogatását és türelmét is” – mondta Szabó Tibor.
 
A találkozót Káprály Mihály vezeti, segítői Kovács Brankó és Sinkovicz Dániel lesznek, a belépők szokás szerint egységesen 500 forintba kerülnek, a 14 éven aluliaknak ingyenes a belépés, büfé az „A” és „B” lelátón is üzemelni fog."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC