nb1.hu

Limpergerék öles léptekkel haladnak az NB II felé

Komoly biztatást kaptak az érdiek az ellenfél edzőjétől.

Sárvár FC–Érdi VSE 0–3 (0–2)
Sárvár, 250 néző.
 
Sárvár FC: Gőcze – Pados, Kertai, Horváth D. – Pető B. (Németh B., 90. p.), Kun B., Potyi, Valkovszki, Skriba – Rajzinger (Kovács Bálint, 76. p.), Faggyas
Vezetőedző: Lazic Bojan
 
Érdi VSE: Kertész F. – Májer, Bozsoki, Kónya B., Németh G. V. – Gera D. (Csiszár (24. p.), Koós, Melczer – Kollega (Pintér N., 81. p.), Mojzer (Balogh Á., 64. p.), Pál Sz.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
 
Gólszerzők: Koós (21. p.), Kollega (31. p.), Mojzer (53. p.)
 
Ezúttal néggyel kevesebbet gólt szerzett az Érd, de a magabiztos győzelmet így is sikerült behúznia, valamint a kapusuk hálója is érintetlen maradt.
 
A mérkőzés tapogatózással indult, majd Koós megszerezte a vendégek számára a vezetést, melyet 10 perccel később Kollega duplázott meg.
 
Az eredményt a második félidőben Mojzer "fejelte meg" egy újabb góllal, így beállítva a végeredményt.
 
Az érdieken látszik, hogy komolyan veszik a küzdelmeket és a parádés gólkülönbségük alapján, arra számíthatunk, hogy keményen fognak harcolni a feljutásért.
 
Az edzők így nyilatkoznak a mérkőzés után:
 
Limperger Zsolt (Érd): ,,Az első húsz percbe nem akarok belemélyedni. Megpróbálunk egy nyílt focit játszani, ami túl is van kockáztatva, most nem működött úgy a védelem, ahogy kellett volna, ezért változtatnom kellett már a félidő felénél. Utána viszont beálltunk masszív játékra és nem akadt helyzete a Sárvárnak. Nem bánom ezt a változtatást, mert kell próbálni a játékosokat más poszton is. Az első húsz percben kaphattunk volna gólt, de a vezetés után végig mi domináltunk. Az első gól nagyon jókor jött, de ha türelmesebbek vagyunk, több gólt is rúghattunk volna. Azonban ne legyünk elégedetlenek, Sárváron nyertünk három nullra."
 
Lazic Bojan (Sárvár): ,,Az volt a fordulópont, hogy null nullnál egyik ziccerünket sem rúgtuk be. Ha legalább egyet belövünk, teljesen más mérkőzés lett volna. Nem voltunk jobbak akkor sem, de három óriási ziccerünk akadt. Az utolsó passzok nem voltak jók, utána pedig kaptunk egy buta gólt, amire fel is készültünk. Egy ilyen erős csapat viszont megbünteti a hibákat, ez normális a fociban. Az Érd egy nagyon jó csapat, végig kontrollálta a mérkőzést, mi pedig futottunk az eredmény után. Az volt a cél, hogy ne essünk szét, együtt is mozogtunk, próbáltunk gólt rúgni, de a legrosszabb, hogy nem volt cserénk, tizenhat éves játékosok ültek a kispadon, akiknek lehetőséget is adtam, hogy az NB III-ban játszanak. A második félidőben próbáltunk nekimenni az Érdnek, de kaptunk egy gólt… Szeretnék gratulálni a csapatomnak, mert egy jobb csapattól tudnak tanulni. Gratulálok a kollégámnak, nyerjék meg az NB III-at és jövőre NB  II!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC