Limperger magas csapatra készült - reakció - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Limperger magas csapatra készült - reakció

Kvanduk Bence - 2019. April 02. Tuesday 16:54
Most ment, ami a múlt héten nem.
NB III, Nyugati csoport, 21. forduló
ESK Ménfőcsanak–Érdi VSE 0–1 (0–1)
Győr-Ménfőcsanak. V: Derdák Marcell (Bognár L., Nagy V.)
Ménfőcsanak: Ficsór – Németh L., Kelemen M., Gyagya, Füredi – Visy (Németh B., 81. perc) – Serfőző, Kószás, Nagy B., Czanik – Böcskey
Vezetőedző: Weitner Ádám
Érdi VSE: Kertész F. – Ország, Bozsoki (Kónya, a szünetben), Csiszár, Németh G. V. – Koós, Májer, Gera – Kollega (Pintér O., 91. p.), Pál Sz., Kelemen P. (Végh D., 86. p.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Pál Sz. (13. p.)
 
Fontos és nehéz meccset nyert meg az Érd a Ménfőcsanak otthonában, ami ha másra nem is elég, de megtartották különbségüket az őrült meccset játszó Kerülettel szemben. A mérkőzés egyetlen gólját már a 13. percben megszerezte Pál, és ezzel a három pontot is csapatának.
 
A csapat vezetőedzője Limperger Zsolt kiemelte, hogy olyan csapatra készültek, mint amilyen az előző héten az Andráshida volt, és most azt is sikerült megtenniük, ami akkor nem ment.
 
– Arra készültünk, hogy a Ménfőcsanak egy magas csapat, tehát hasonló csapat, mint múlt héten az Andráshida volt, a fejjátékuk nagyon erős. De ezt most sikerült kivédekezni, nem úgy, mint múlt héten. Az első félidőben olyan játék folyt, amelyben nem véletlenül vezettünk egy nullra. A második félidőben lehetett volna több is, két nagy ziccerünk volt, de sajnos nem ment be, bízom benne, hogy jövő héten majd bemegy – idézik Limperger Zsoltot a klub honlapján.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!