nb1.hu

Limperger kicsit beszólt a játékvezetőnek a rangadó után

A pápai edző kabaréra emlékeztető jelenetet is látott.

Érdi VSE–Pápai Perutz FC 1–1 (1–1)
NB III, Nyugati csoport, 3. forduló
Érd, 250 néző. 
 
Érdi VSE: Kertész F. – Májer, Bozsoki, Kónya B., Németh G. V. – Gera D. (Balogh Á., 58.), Koós, Melczer – Pál Sz., Mojzer, Kollega
Vezetőedző: Limperger Zsolt
 
Pápai Perutz FC: Keserű – Farkas D., Dóczi, Császár, Nagy T., Böröczky – Hanzl (Szilágyi A., 85.), Zsirai, Baldauf, Kalász (Farkas B., 72.) – Irmes D. (Szabó Zs., a szünetben)
Vezetőedző: Lengyel Ferenc
 
Gólszerzők: Melczer (45. – tizenegyesből), ill. Kalász (40.)
 
A listavezető Érd fogadta a második helyezett Pápa csapatát a harmadik fordulóban. Mivel a tabella tetején tanyázó csapatokról van szó, ezért garantált volt a férfias küzdelem, és nem is okoztak csalódást a csapatok.
 
Az első gólt Kalász szerezte a 40. percben, egy hazai védelmi hiba után guríthatott az üres kapuba. A válaszra nem sokáig kellett várni, a félidő végén Kollegát buktatták a tizenhatoson belül, majd a megítélt büntetőt Melczer értékesítette.
 
A második félidőben helyzetei ugyan voltak mind a két félnek adódtak lehetőségei, ám maradt a pontosztozkodás. A veretlenségét ugyan megőrizte mind a két csapat, viszont pontszámban beérték őket az óbudaiak.
 
Az edzők ezt mondták el a mérkőzés után:
 
Limperger Zsolt (Érd): ,,Az első huszonöt percben a játékvezető partner volt abban, hogy az a játékos, aki elkezdett kiabálni, annak rögtön szabadrúgást adott, emiatt nem is volt igazi játék. Aztán próbáltunk játszani, de az első félidő azzal telt, hogy kijavítsuk azt az óriási hibát, amiből hátrányba kerültünk. Bizakodó voltam, hogy a második félidőben mi dominálunk, ami így is történt, a félpályán sem nagyon jött át a Pápa. De hiába mentünk mögéjük a széleken, hiába volt sok helyzetünk, ezeket nem rúgtuk be. Nagy erőket mozgósítottunk a vezetésért, ha az megvan, akkor szerintem a három pont is."
 
Lengyel Ferenc (Pápa): ,,Úgy éreztem, hogy már az elejétől kezdve nem ment olyan gördülékenyen a játék, mint az előző két fordulóban. Magunknak köszönhetjük, hogy a Pápának több helyzete volt, a gól is kabaréba illő jelenetsor volt. Hajtottunk, mentünk és éreztük, nem lesz annyira egyszerű megszerezni a három pontot. Tisztában voltunk vele, hogy nem fogunk minden meccset megnyerni három góllal. Sajnáljuk, hogy így alakult, de úgy érzem, több volt ebben a meccsben."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC