nb1.hu

Limperger cseréje is kellett, hogy üldözővé váljanak Kemenesék – reakciók

Érvényesült az egyik legfontosabb törvény.

NB III, Nyugati csoport, 10. forduló
III. kerületi TVE–Érdi VSE 1–3 (1–0)
Budapest, 800 néző. V: Takács Tamás (Szvetnyik, Zahorecz)
III. kerületi TVE: Megyeri G. – Bori, Erdei, Szalai V., Kaszai – Fazakas (Nikházi, 60. perc), Petneházi – Rajczi, Sili, Kapronczai (Borvető, 73. perc) – Rabatin (Erős, 79. perc).
Vezetőedző: Kemenes Szabolcs
Érdi VSE: Kertész F. – Kalmár (Gera D., a szünetben), Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós, Kónya B., Melczer – Pál Sz. (Pintér N., 90. perc), Mojzer, Kollega (Balogh Á., 88. perc)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Rabatin (3. perc), ill. Mojzer (56., 73. perc), Gera D. (64. perc)
 
Csúcsrangadóra került sor szombaton Óbudán, a forduló előtt még listavezető Kerület  az akkor még közvetlen üldözőjének számító, az Érdet fogadta. A hazaiak eléggé hamar megszerezték a vezetést, de a második félidőben a vendégek hármat termeltek, így megnyerték a nagyon fontos mérkőzést.
 
„A futball örök törvénye, hogy ha nem rúgod be a helyzeteidet, akkor sok esélyed nincs. Nehéz így hirtelen mit mondani, mert jól kezdtük a meccset és az első félidő alapján teljes nyugalommal kellett volna a második félidőt is abszolválnunk. De az Érd előtt le a kalappal, mert ahogy váltottak és futballoztak, arra rossz szavunk sem lehet. Nekünk meg kell vizsgálni, miért nem sikerült a második félidő úgy, ahogy szerettük volna” – mondta el a hazaiak vezetőedzője, Kemenes Szabolcs az érdiek honlapjának, míg az övéinek a következőket mondta: „"Nem könnyű egy vesztes derbi után értékelni, de ez is a futball része. Nem játszottunk rosszul az első félidőben, sőt kifejezetten rendben voltunk. Sajnos a második félidő nem sikerült jól és el kellett könyvelni egy nagyon fájó vereséget. Most mi váltunk üldözővé, de szerencsére még hosszú a bajnokság!”
 
Limperger Zsolt, a győztes hadvezér csak a zöld-fehérek sajtóosztályának nyilatkozott a sikerről, de nem azért, mert nem állt szóba az óbudaiakkal, hanem azért, mert a Kerület sajtóosztálya nem szokta megszólaltatni az ellenfél szakvezetőjét.
 
„Hogy milyen a foci?! A fő szempontunk az volt, hogy a mérkőzés elejét próbáljuk kihúzni és utána átvegyük a kezdeményezést. Ehhez képest már a harmadik percben gólt kaptunk és ilyenkor minden felborul. Az első félidő annyira nem tetszett, kellett a változtatás, talán már hamarabb is, ennek ellenére a szünetben lehetett volna kettő egy is a javunkra. A második félidőben egy megingásunk volt, de volt kapufánk és voltak helyzeteink és ne felejtsük el, hogy rúgtunk három gólt. A focihoz kell szerencse is, de a második félidőben sokat tettünk a győzelemért, Gera Dávid beállásával más formában mentünk ki és ez jobban feküdt nekünk. A fordulópont az ő személye volt.”
 
Az Érd 23 egységgel vezeti a tabellát, a második Pápa 21 pontot gyűjtött eddig, a harmadik III. Kerület meg 20-at.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC