nb1.hu

Lendületben maradna a Tatabánya

Tatabánya – A közel három és fél órás utazás jó ómennek számít.

A nyugati csoport 13. helyén álló Tatabánya úgy tűnik elkapta a fonalat, ugyanis két héttel ezelőtt legyőzte az addig hibátlan Érdi VSE-t, majd múlt hétvégén a Veszprém ellen is diadalmaskodott.

 

Két megnyert mérkőzés, nulla kapott gól, közel 50 perc emberhátrányban. Röviden az elmúlt két hét summája a Tatabánya számára. A feladat egyértelmű, Hévízen is lendületben kéne maradni. A dolog azonban egyáltalán nem lesz könnyű, sőt…

 

Hévíz nincs közel, nagyjából három és fél óra utazás vár holnap a csapatra. Legutóbb ebből nem jött ki jól a Tatabánya, de a kaposvári meccset leszámítva azért a hosszú utak végén általában pontot-pontokat szerzett az elmúlt években.

 

Klausz Ádám 1 mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Veszprém elleni piros lap okán, így ő nem léphet pályára szombaton. Kocsis Gergő továbbra is könnyített munkát végez. A Tatabánya FC-t nem kerülik el a betegségek sem, több játékos is kisebb-nagyobb egészségügyi gonddal küszködött a héten. Bíznak benne, hogy mindenki hadra fogható lesz a zalai kisvárosban, hiszen a mérkőzésnek van tétje elég csak a táblázatra pillantani.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC