nb1.hu

Lélekemelő győzelem után folytatná a felzárkózást az Ajka

Ajka - Gyorsan zárná le reményei szerint a meccset a csapat!

A múlt héten lélekemelő 3-1-es különbségű győzelmet aratott az FC Ajka együttese a feljutásra pályázó Kaposvár otthonában. Bücs Zsolt, a csapat edzője szerint nagyon jót tette a lelküknek ez a győzelem! Szombaton az Andráshida következik, hatpontos mérkőzés, mert az ellenfél csak egy egységgel előzi meg az Ajkát a táblázat nyolcadik helyén!

 

„-Kétségtelen, hogy a lelkünknek jót tett ez a győzelem, az első 10 percet leszámítva összeszedettek voltunk. Lehet azonban, hogy túlontúl maximalista vagyok, ám még legalább négy olyan ziccerünk volt, amit elrontottunk, szóval a különbség tetemes is lehetett volna. Összességében persze nem elégedetlenkedhetek, magabiztosan hoztuk el a három pontot Kaposvárról! „

 

Az ellenfél, az igen kellemetlen stílusú, életveszélyesen kontrázó Andráshida együttese lesz, amely mint említettük, közvetlen riválisa a hazai gárdának.

 

„- A hét közben két meccsét is kielemeztük az ellenfélnek, amely főként a gyors kontráira épít a találkozói nagy részében. Ezenkívül pontrúgásaira is oda kell figyelni, sok gólt szerez ezekből a szituációkból!”

 

Az Ajka egy gyors góllal szeretne nyitni, ezzel megalapoznák azt, hogy irányíthassák a mérkőzést.

 

„-Nem szabad, hogy a kaposvári mérkőzés a fejünkbe szálljon, ugyanazt az alázatot és hozzáállást várom el, mint tettük azt múlt héten!”

 

Nagy Bálint fél évre kidőlt a gárdából, műteni kell, porcpótlásra lesz szüksége az orvosok szerint. Pavliczky Balázs és Horváth Dániel beteg volt a múlt héten, már edzésbe álltak, kérdés, hogy számíthat-e rájuk az edző? Jó hír, hogy a csapat húzóembere, Major Norbert újra együtt dolgozik a többiekkel, már kocoghat is műtétje után!.Fodor Marcell pedig nem bevethető.

 

Az FC Ajka-Andráshida mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC