nb1.hu

Légióst és visszatérő játékosokat is bejelentett az MTK

Három futballistával bővült a keret.

AZ NB III KÖZÉP CSOPORTJÁBAN KILENCEDIK HELYEN ÁLLÓ MTK II BEJELENTÉSE:
 
"Egy rutinos játékossal, egy kölcsönből visszatérővel és egy külföldi labdarúgóval bővül az MTK Budapest II kerete.
 
Kialakult az MTK Budapest második csapatának névsora a 2021-22-es szezon tavaszi idényére. A szakmai stáb a folytatásban egy új és két visszatérő játékossal is számolhat.
 
Kovács Máté kisebb megszakításokkal 2012 óta futballozik klubunknál, 2020 februárjában a Dunaújváros elleni Magyar Kupa-párharc visszavágóján az első csapatnál is debütált. A 20 esztendős támadó középpályás az elmúlt másfél évben az egyaránt NB II-es Dorog, Kazincbarcika, valamint legutóbb a Szentlőrinc csapatainál szerepelt kölcsönben, a következő hónapokban pedig az MTK Budapest II játékosa lesz.
 
Nem kell különösebben bemutatnunk klubunk szimpatizánsainak Baki Ákost, aki Mezőkövesdről tér vissza a második csapat keretéhez. A középhátvéd csaknem 100 tétmérkőzést játszott az MTK első csapatának színeiben, majd 2021 nyarán távozott, de most úgy döntött, szeretne visszatérni. A 27 éves labdarúgó két élvonalbeli találkozón lépett pályára a matyóföldieknél, de tavasszal már az NB III-as gárdánkkal készül. 
 
A harmadik érkező pedig a támadó Yewo Nyirenda. A malawi származású játékos legutóbb a Burton Albion U18-as csapatában futballozott, a lipóti edzőtábor ideje alatt pedig próbajátékosként két edzőmérkőzésen is pályára lépett – a Lipót ellen duplázott.
 
A keretből a télen többen "távoztak": Kovács Mátyás, Miknyóczki Ádám és Várkonyi Bence véglegesen is "előre lépett", ők a tavasszal az első csapattal készülnek. Ketten pedig már az NB II-ben bizonyíthatnak, ők kölcsönben máshol folytatják pályafutásukat: Andrija Drljo a Szentlőrinchez, Kaka Godwords pedig a Nyíregyháza csapatához került ideiglenesen."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC