nb1.hu

Le kellett mondania meccsét a megtizedelődött Füzesgyarmatnak

Hivatalos bejelentés.

Íme a klub közleménye:
 
"Továbbra is viszontagságosan alakul csapatunk felkészülése. A gyengére sikerült szombati edzőmeccs után derült ki, hogy több játékosunk sem százszázalékos erő-, vagy egészségügyi állapotban vállalta a játékot, ami a játék minőségére is rányomta bélyegét. A helyzet az új hétre sem javult, ezért a stáb lemondta a Szeged 2011-Grosics Akadémia elleni szerdai tesztmeccset.
 
– Csupán tizennégy épkézláb emberünk maradt, de Achim Ádám és Pataki Zalán még közel sincs százszázalékos állapotban az influenzajárványból kilábalva, míg Nagy Tibor és Urbán Sándor iskolai kötelezettsége miatt gyakorlatilag csak most kezdte a munkát – indokolt Boros Tibor szakmai koordinátor.
 
A hiányzók közül Kis Szabi huzamosabb ideje bajlódik sérüléssel, Faggyas Milánt gyomorbántalmakkal gyötrik napok óta, Toca Bogdan bokája dagadt be mondhatni menetrendszerűen a szombati meccs után, amelyen Fildan Calint már az elején le kellett cserélni. Igaz Ivicsevics Márk sem teljesen egészséges, Styecz Milánnak pedig – a hivatalos hétfői diagnózis szerint – megnyúlt az oldalszalagja, így több napot ki kell hagynia.
 
Az előzmények ismeretében a szerdai tesztmeccs elvesztette a jelentőségét, és a játékosok épsége, egészsége vette át a prioritást, hogy a szombati kecskeméti bajnoki főpróbára ne járhassunk ugyanígy, vagy még ennél is rosszabb helyzetbe."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC