nb1.hu

Láthatatlan bajnoki: nagyon készülnek Bicskén – fotók

Élő közvetítés is lesz!

 

A 2060blog.hu közleménye:

 

"Vasárnap 14.00 órakor zárul a Bicskei TC által kezdeményezett jótékonysági gyűjtés, amelyet húsvét hétfőn indítottak a bicskei rászorulók javára. Az eladott jegyek száma bőven meghaladja már a másfél ezret, de pontos számot most már csak az élő közvetítés végén közlünk. A kb. 45 perces élőzésben bemutatjuk a BTC-t, interjúk is lesznek, lejátsszuk a BTC-Pápa NB III-as bajnokit és meglepetésprogram is lesz. 

Szintén élő adásban sorsoljuk ki a támogatók között a Nagy Viktor világ- és Európa-bajnok kapus által dedikált vízilabdát, az eredeti Grosics Gyula-aláírást és az egyesület ajándékcsomagját is. Nincs más teendőd, mint 17.00 órakor felkeresni a Bicskei TC Facebook-oldalát, ahol mindezt megtekintheted (ha éppen nem érsz rá, utólag is elérhető lesz a videó).

A nap folyamán még mindig van lehetőséged támogatni, amelyet banki utalással a BTC 1912 Labdarúgó Kft 50420410-10000850 számú bankszámlájára tehetsz meg (megjegyzésbe: postacímed) vagy készpénzzel a bicskei Lidl Áruház parkolójában lévő dohányboltban veheted meg a Vukmir Dragan által dedikált emlék-belépőjegyeket. Várunk délután online (a sporttelep csak a közvetítést lebonyolító stáb számára lesz nyitva!), a futball és a jótékonyság közös ünnepén!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC