nb1.hu

Lassan kellemetlenné válik az Újpest II szereplése

Budapest – Több negatív "rekord" is a lila-fehér klub nevéhez fűződik.

Négy játéknapot követően még négy pont nélküli csapat szerénykedik az NB III mezőnyében. Nyugaton a Komárom és a Sárvár, a Közép csoportban a Komló, míg Keleten az Újpest tartalékainak nem sikerült még a pontszerzés.

 

A fenti névsorból talán az újpesti fiatalok szereplése okozza a legnagyobb meglepetést. Tavaly sem szerepeltek túl fényesen, de a bajnokság végére a tabella 10. helyén végeztek a Keleti csoportban. Az első fordulóban álltak a legközelebb a pontszerzéshez, akkor minimális különbségű vereséget szenvedtek hazai környezetben a Hatvan csapata ellen. Ezt követően a Nyírbátor és a REAC ellen szenvedtek öt, illetve három gólos vereséget. A legutóbb pedig Tállyán szaladtak bele egy hatalmas pofonba, hét alkalommal mattolták a nem túl acélos védelmüket.

 

A fentieknek köszönhetően nemhogy pont nélkül állnak, de ők kapták a legtöbb gólt is a teljes mezőny tekintetében. Az MTK tartalékai ellen lesz lehetőségük leghamarabb a javításra, de sokat kell javulniuk, hogy esélyük legyen pontot, esetleg pontokat szerezni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC