nb1.hu

Labdabirtoklás nélkül nyert a 17-szeres válogatott csapata – reakciók

Idegenben arattak diadalt.

Termálfürdő Tiszaújváros FC – Balassagyarmati VSE 1-3 (1-1)
Tiszaújváros, 200 néző.
 
Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Lippai (Fodor), Nagy D., Gelsi (Bussy), Pap, Csicsek, Tóth M., Hussein, Kulcsár (Bene), Terdik, Molnár M. 
Edző: Gerliczki Máté.
 
Balassagyarmat: Erdei – Gábriel, Molnár T., Klinger (Péter), Vekker, Lami, Szita (Kócsa), Király, Vastag, Pallagi, Nagy T. 
Edző: Nagy Tibor.
 
Gólszerzők: Nagy D., ill. Szita (2), Péter
 
Hiába volt alig a labda a vendégeknél, mégis nyerni tudtak Tiszaújvárosban.
 
A 17-szeres magyar válogatott és egyszeres magyar bajnok Nagy Tibor csapata teljesen a kontrákra épített. A 20. percben az első veszélyes ellentámadásból gólt szereztek. A hazaiak viszont folytatták a nyomásgyakorlást, melyet Nagy Dávid tudott gólra váltani, ezzel egalizálva az eredményt. A második játékrész elején kitámadtak a hazaiak, melyet a vendégek ismét ki tudtak használni. A tiszaújvárosi mester próbált változtatni a csapatán, de ennek nem lett eredménye, sőt a balassagyarmatiak tudtak újabb gólt szerezni.
 
A mesterek így értékelték a találkozót:
 
Gerliczki Máté(Tiszaújváros): ,,Érdekes mérkőzés volt abból a szempontból, hogy az ellenfél teljesen mellőzte a labdabirtoklást, viszont mégis rúgott 3 gólt. Mi nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk, ezért megérdemelt a vendég siker."
 
Nagy Tibor(Balassagyarmat): ,,Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó mérkőzést játszottunk. Könyörtelenül kihasználtuk a helyzeteinket még akkor is, ha mezőnyben a Tiszaújváros jobban játszott, de a gólokat mi rúgtuk."
 
A balassagyarmatiak ezzel sorozatban a második győzelmüket aratták, a következő körben a jászberényiekhez látogatnak, akik veretlenül vezetik a tabellát.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC