Kuntics jó mérkőzésre számít - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kuntics jó mérkőzésre számít

Juhász Gergely - 2019. September 26. Thursday 17:16
Meglepetést okoznának a vendégek.
Kép forrása: Kecskemét
Kecskemétre érkezik vasárnap a Dunaharaszti együttese, amely eddig nyeretlen a bajnokságban.
 
A szezon előtt úgy tűnt, hogy harcban lehetnek a feljutásért a lila-fehérek, de a tabella jelenleg nem ezt mutatja. Jelenleg az 5. helyen tanyáznak 10 ponttal és 5 pont a hátrányuk a 4. Szentlőrinc SE-hez képest. Ha a vasárnapi mérkőzést behúzzák, akkor elkezdhetnek tapadni az élbolyhoz, és lendületet kaphat a csapat.
 
Zoran Kuntics így nyilatkozott a találkozóval kapcsolatban:
 
„Nekünk elsősorban az a fontos, hogy a beteg és sérült játékosok felépüljenek, ez vélhetően így is lesz, remélhetőleg mindenki rendelkezésre fog állni. A kupameccsen magabiztosan nyertünk, jól is játszottunk, mondhatom azt, hogy a pécsi meccs után az önbizalmunk visszajött. Most jó úton haladunk, jó csapat leszünk. Függetlenül attól, hogy a DMTK utolsó a tabellán, ez nem téveszt meg minket. Bár nyeretlenek, de pontot szereztek a Szentlőrinc és a Kozármisleny ellen is, én jó meccset várok. Ha a valódi arcunkat mutatjuk a vasárnapi meccsen, akkor mi leszünk a találkozó esélyesei. Véletlenül sem becsüljük le ellenfelünket, de a célunk az, hogy minél gyorsabban befogjuk a dobogós csapatokat.”
 
A Dunaharaszti eddig 2 pontot gyűjtött a bajnokságban, ahol az utolsó helyet foglalják el. Nagy szükségük van minden pontra, hogy el tudjanak mozdulni a kiesőzónából. Kecskeméten meglepetést okoznának, az edző szerint már érik az első győzelem.
 
Króner Péter a Dunaharaszti mestere ezt mondta a vasárnapi meccsről:
 
„A táblázaton elfoglalt helyünk nyilván mutat valamit az erőviszonyokról. Ettől függetlenül nem feltartott kézzel megyünk Kecskemétre, hiszen számunkra minden pont rendkívül szükséges lenne most. A csapatban én érzem már az első győzelmet, akár meglepetés formájában is, ebben reménykedem most is. Volt nagyobb különbségű vereségünk is a bajnokságban, ennek ellenére a meccsek többségében partiban vagyunk ellenfeleinkkel. Az a bizonyos kis plusz hiányzik a sikerhez, de a csapat most már eléggé ki van hegyezve arra, hogy tényleg nyerjen. Éppen ezért sem fogjuk feltenni a kezünket vasárnap.”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!