Kulcsemberré vált Csank Jánosnál a Fradinál is nevelkedő tehetség - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kulcsemberré vált Csank Jánosnál a Fradinál is nevelkedő tehetség

Nagy Benjámin - 2022. March 18. Friday 17:24
Aki győztes gólt szerzett.
Kép forrása: mtkbudapest.hu

 

A VÁC JELENTÉSE:

 

"20 ESZTENDŐS KÖZÉPPÁLYÁSUNK, TÖLGYES ÁDÁM TAVALY NYÁRON A FERENCVÁROSTÓL ÉRKEZETT KLUBUNKHOZ. A JÁTÉKOS A FRADI MÁSODIK CSAPATÁBAN AZ ELŐZŐ SZEZONBAN MÁR BEMUTATKOZOTT AZ NB III-BAN, DE STABIL KEZDŐJÁTÉKOSSÁ NÁLUNK VÁLT A MOST FUTÓ BAJNOKSÁGBAN. KEVESEN TUDJÁK, HOGY „TÖLGY" BECENÉVRE HALLGATÓ JÁTÉKOSUNK VÁCI KÖTŐDÉSŰ, GYEREKKÉNT A VÁC VLSE-BEN (IS) NEVELKEDETT! ERRŐL IS BESZÉL INTERJÚNKBAN.

 

– Tavaly nyáron érkeztél Vácra, de ha jól tudom, van váci kötődésed, hiszen a Vác VLSE-ben is nevelkedtél. Milyen volt az az időszak gyerekként, illetve milyen érzés volt visszatérni Vácra nyáron, már a felnőtt csapatba?

– Igen, Vácon nevelkedtem. Körülbelül 8 éves koromban kezdtem el futballozni az egyesületben, és a 2012/13-as szezon végéig maradtam – az utolsó évben már az U13-as együttesben játszottam, mielőtt az MTK-ba igazoltam volna. Azóta nagyon sokat tanultam, nagyon jó időszakon vagyok túl, így tavaly kellő magabiztossággal jöttem a felnőtt csapathoz.

 

– Gyakorlatilag egyből kezdőjátékossá váltál a Vác FC-ben, a bajnokságban eddig összesen 21-szer, míg a Magyar Kupában háromszor léptél pályára. Hogy érzed magad az együttesben és milyennek élted meg az őszi szezont, illetve a tavasz eddigi szakaszát?

– Jól érzem magam, hamar befogadtak a többiek, és ismerősök is voltak, amikor érkeztem, szóval minden rendben ment. Szerencsére jól sikerült a bemutatkozásom, a mester hamar bizalmat szavazott nekem. Jól kezdtem az őszi szezont, úgy érzem, egyénileg jól ment a játék, viszont a csapatnak nehezen indult az ősz, de az idény végére egész jó eredményeket értünk el. A tavaszi szezont sajnos két vereséggel indítottuk, de azóta két fontos győzelmen vagyunk túl!– A Dabas-Gyón ellen megszerezted az első váci gólodat, ami egyből három pontot eredményezett. Milyen érzés volt győztes gólt szerezni?

– Nagyon örülök, hogy megszereztem az első gólt és külön örülök annak, hogy ez egy győztes találat volt, amivel igazán segíteni tudtam a csapatnak a fontos három pont elérésében!

 

– Mit vársz a szezon további részétől? Mi kell ahhoz, hogy mielőbb bebiztosítsuk a bennmaradást?

– Fontos, hogy a csapat összetartson és keményen dolgozzon a minél jobb eredmény elérése érdekében és akkor nem lesz probléma a bennmaradással."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!