Közvetlen riválisát előzheti meg a Kisvárda - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Közvetlen riválisát előzheti meg a Kisvárda

Simon Zoltán - 2021. March 20. Saturday 13:12
Jót tett a lelkeknek a Loki elleni győzelem.
Nem kezdte rosszul a tavaszi szezont a Kisvárda NB III-as csapata, de hogy jónak is nevezhessük az első négy mérkőzésének mérlegét, ahhoz vasárnap hazai pályán győzelemre lenne szüksége a két döntetlennel és egy sikerrel rajtoló Kisvárda Master Good II-nek. Az ellenfél a Tiszaújváros lesz.
 
„Közvetlen riválissal találkozunk, hiszen a Tiszaújváros két helyezéssel és egy ponttal előz meg bennünket a tabellán – mondta a vasárnap délutáni bajnoki előtt Kocsis János vezetőedző. – Hazai pályán más célunk nem is lehet, mint a három pont megszerzése, azzal együtt pedig ellenfelünk megelőzése a táblázaton. A múlt heti, DVSC II elleni győzelem mindenképpen jót tett a lelkeknek is. Az alázat és az akarat eddig is megvolt, bízom benne, hogy ezek mellé önbizalmat is szereztünk. Jobb hangulatban telt a hetünk, és remélem, ez kihatással lesz a hétvégi teljesítményünkre.”
 
Mint korábbi híradásunkban is jeleztük, a mérkőzést a napokban hitelesített, a Várkerti Sporttelepen belül található új pályán rendezzük a vonatkozó rendelkezések értelmében továbbra is zárt kapuk mellett. A két csapat az őszi szezonban Tiszaújvárosban 0–0-s döntetlenre végzett egymással.
 
 
NB III KELETI CSOPORT: 25. FORDULÓ
KISVÁRDA MASTER GOOD II (9.)–TERMÁLFÜRDŐ FC TISZAÚJVÁROS (7.)
Várkerti Sporttelep, vasárnap, 15.00 (zárt kapuk mögött)
Vezeti: Mencsik László (Hovanecz Máté László, Kurinka Béla)
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!