Középpályást igazolt a Putnok - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Középpályást igazolt a Putnok

Beringer Roland Zoltán - 2022. June 23. Thursday 21:09
Elkezdte a felkészülést a Monor.
Kép forrása: putnokfc.hu
 
A PUTNOKIAK BEJELENTÉSE:
 
 
“A nyári szünet alatt, mint azt korábban már említettük a Putnok FC játékos kerete is változik. Csapatunknál már az érkezők listáján is szerepelnek nevek, így új játékosokat mutathatunk be a csapat szurkolóinak.
Elsőként Csiki Norbert Ferenczet ismerhetik meg a PFC szimpatizánsai. Friss igazolásunk 1998. július 5-én született. Már egészen fiatal korában is kivételes tehetségnek számított, utánpótlás játékos korában U14-től U19-ig tagja volt a Román korosztályos válogatottaknak. Első felnőtt profi szerződését már 15 éves korában megkapta, ekkor a Kolozsvár ajánlott szerződést a labdarúgónak. Később a fiatal tehetség Magyarországon próbált szerencsét, játszott Dabason, Egerben, Tiszafüreden, a legutóbbi szezont pedig a Hajdúszoboszló alakulatánál töltötte. A HSE csapatánál az előző bajnoki évadban 35 mérkőzésen lépett pályára, így nyugodtan kijelenthető, hogy meghatározó tagja volt az együttesnek. Norbert a hazánkban lejátszott 93 mérkőzéséből 81 alkalommal kezdőként léphetett pályára, így rutinos játékossal erősödött a Putnok FC.
Az ambiciózus játékos Putnokra is elszántan és célokkal érkezett.
 
Az elsődleges célom, hogy a tavalyinál még jobb szezonom legyen, ezért is igazoltam ide. Szeretnék minél hamarabb szintet lépni és ezért itt Putnokon is keményen meg fogok dolgozni. A csapat nagyon jól fogadott, bízok benne, hogy együtt szép eredményeket fogunk elérni.” – mondta el megkeresésünkre Csiki Norbert Ferencz
 
Csapatunk edzője, Szala Ákos szerint új játékosunk tökéletesen illeszkedik a Putnok FC jövőbeni elképzeléseibe, Norbert igazi meghatározó és hasznos tagja lehet a csapatnak.
 
“Norbi elsősorban védő, de középpályásként is bevethető játékos. Azt gondolom, hogy ebben az osztályban nem sok jobb kvalitásokkal rendelkező es komplexebb játékos játszik. Véleményem szerint a harmadosztályt meghaladó minőséget képvisel és a csapatunk hasznos tagja lesz. Az ő érkezésével bővült a taktikai repertoárunk is. Örülök, hogy minket választott - mondta az edző.
Új játékosunknak sok sikert kívánunk a Putnok FC színeiben.”
 
A MONORIAK HÍRE:
 
“NBIII-as felnőtt labdarúgó csapatunk rövid pihenő után a héten újra edzésbe állt. Ahogyan az évértékelő írásunkban jeleztük, egyértelmű célja volt vezetőségünknek Kurucsai Milán megtartása a felnőtt csapat számára mint vezetőedző. Milánnak a monori lehetőség mellett több NBIII-as és konkrét NBII-es ajánlata is volt, rövidtávú céljaként az utánpótlásban képzeli el magát, ezt klubunk természetesen tiszteletben tartja és egyúttal örömmel jelenti be, hogy Milán a következő szezonban a Monori Tehetségközpont utánpótlásában fog dolgozni. Őszinte köszönet amit Monor város felnőtt futballjáért tett az elmúlt fél évben.
 
Kurucsai Milán: "A tavasz nem volt könnyű, de minden percét élveztem és hálás vagyok a Monornak, hogy megkaptam ezt a lehetőséget, jó tapasztalat volt a jövőre nézve. Téli érkezésemkor opció volt, hogy ha hosszútávú lesz az együttműködés a klub és köztem, akkor nyáron hozunk egy döntést, hogy milyen területen fogok dolgozni a továbbiakban. A felnőtt vonalat egy kicsit meg halasztva az utánpótlásban vállaltam szerepet és alig várom, hogy bekapcsolódjak a klub életébe ezen a területen is.”
 
A vezetőség dolgozik a megfelelő vezetőedző kijelölésén, ami a jelenlegi állapot szerint jó úton halad és a jövőhét folyamán reményeink szerint be tudjuk mutatni szurkolóinknak.
 
A játékoskeretünk kialakítása hasonlóan az elmúlt fél évhez, terveink szerint főleg fiatal játékosokból fog állni kiegészülve rutinos labdarúgókkal.
 
Első felkészülési mérkőzésünk az NBIII-as FC Dabas csapata ellen kerül megrendezésre a dabasi  csapat pályaválasztásával 07.02. Szombaton. Hamarosan jelentkezünk a további felkészülési mérkőzéseink pontos időpontjával. Addig is: Hajrá Monor!”
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!