Közép csoport: visszalépett az egyik csapat - részletek - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Közép csoport: visszalépett az egyik csapat - részletek

NB3.hu - 2022. September 20. Tuesday 12:35
Sajnálatos döntést kellett meghozni.
Kép forrása: bse1902.hu
Az NB III Közép csoportjában érdekelt Balassagyarmat szomorú bejelentése:
 
"A Balassagyarmati Városi Sportegyesület (BVSE) 2022. szeptember 20-tól gazdasági helyzetére tekintettel visszalép a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett 2022/23. évi NB III osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságban való további részvételtől.
 
A BVSE eddigi fejlődésének alapját főként azok a gazdasági társaságok biztosították, amelyek az ismert recessziós helyzetben hozzánk hasonlóan fontos döntéseket kell meghozzanak működésük folytatásáról. Jelenlegi és korábbi támogatóinknak ezúton is köszönjük az eddigi együttműködést!
 
Köszönjük a BVSE minden, a csapat fejlődésében részt vevő támogató munkáját, és azt, hogy sok felejthetetlen pillanatot élhettünk át! A szurkolók elkötelezett, minden körülmények között kitartó, odaadó támogatása sok fontos helyzetben adott energiát csapatunknak! Bízunk abban, hogy a gazdasági helyzet normalizálódásával újra sporttörténelmet írhatunk Nógrád megye labdarúgó életében!
 
Balassagyarmat, 2022. szeptember 20.
 
A BVSE elnöksége"
 
A Balassagyarmat 8 fordulót követően a 8. helyen áll a tabellán. A gárda a hétvégén a MOL Magyar Kupában a Vasas dolgát nehezítette meg, a találkozót az angyalföldiek 2-1-re nyerték. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!