nb1.hu

Közép csoport: tíz év után ismét ünnepelhetnek?

Újpest-Fradival kezdődik a 2021-es esztendő.

2011-ben a Kecskemét megnyerte a Magyar Kupát. Tíz évvel ezelőtt a lila-fehérek a döntőben a Vidit győzték le 3-2-re. Történelminek is nevezhetjük ezt a sikert, hiszen a klub először végzett az élen ebben a sorozatban. 2021-ben pedig feljutást ünnepelnek a hírös városiak? A jelek szerint a kérdésre sokan igennel válaszolnának, de azért a tavasszal nem engedhet ki Gombos Zsolt legénysége.
 
A hírös városiak az FTC II elleni kellemetlen vereséggel nyitottak. Döcögött eleinte a kecskemétiek szekere, ám október eleje óta kilenc meccsből álló veretlenségi sorozatot építettek, ennek köszönhetően hat ponttal előzik meg a második helyen álló FC Dabast. A KTE góljainak nagy része a Károly Bálint, Tóth Dániel kettős nevéhez fűződik: előbbi tizenkétszer, utóbbi tizenegy alkalommal köszönt be.
 
A Kecskemét mellett három együttes álmodozhat az éremről: jelenleg a második dabasiak vannak a legjobb helyzetben, de az Iváncsa és az FTC II hátránya csupán kettő pont. A Honvéd és az Újpest második együttese a középmezőnyben tanyázik. 
 
A Majos 2020-ban nem tudott meccset nyerni, így nem véletlen, hogy az utolsó helyen áll. A Szegedi VSE sincs irigylésre méltó szituációban. 
 
A 2021-es esztendő első játéknapján Újpest-Fradi rangadót is rendeznek, míg a Kecskemét a Paks otthonában vívja az első tétmeccsét. 
 
A Keleti csoportról szóló elemzésünk erre a linkre kattintva érhető el. A Nyugati csoportról szóló elemzésünk erre a linkre kattintva érhető el
 
A pillanatnyi állás: 
 

(null)

(null)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC