Közép-csoport: az elsőtől is igazol az utolsó - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Közép-csoport: az elsőtől is igazol az utolsó

Simon Zoltán - 2022. January 10. Monday 16:17
Lehetetlen-e a küldetés?
Kép forrása: B Build Mohács
Újoncként egyelőre az utolsó helyen áll a Mohács a Közép-csoportban eddig szerzett 7 pontjával. A mér bennmaradó helyen álló, Csank János vezette Váccal szemben 11 pontos hátrányban.
 
Így hát nem nehéz kitalálni, hogy ráfér a gárdára az erősítés, amit igyekeznek is abszolválni a klub illetékesei.
 
Gerber Csaba, a szakosztály vezetője a következőket nyilatkozta a klub Facebook-oldalának az első csapat őszéről és az előttük álló időszakról:
 
„Első csapatunk a bajnoki cím elnyerése után nagy fába vágta a fejszéjét. Viszonylag rövid idő alatt kellett összerakni az NB III-as induláshoz szükséges feltételeket mind anyagi, mind szakmai, mind infrastruktúra, mind játékoskeret szempontjából. Nehezen állt össze a kép és sok mindenben nem értünk még el az NB-s szintet, de sokat dolgozunk rajta kollégáimmal. Türelmesnek kell lennie mindenkinek, mert minden egyszerre nem megy. Célunk volt hogy, megtartsunk minél több mohácsi illetve mohácsi kötődési játékost és erősítsük meg a keretet a lehetőségeinkhez mérten. Mivel elég későn tudtuk meg, hogy milyen osztályban indulunk és milyen anyagi háttérrel fogunk rendelkezni, ezért nem tudtunk aktívabbak lenni a nyári átigazolási időszakban. Ennek ellenére a szakmai stáb elkövetett mindent, hogy kihozza a legtöbbet ebből a keretből. Sajnos a szezont komoly sérüléshullám jellemezte, de így is azt gondolom, hogy el fogjuk érni a célunkat és bent maradunk az NB III-ban. Úgy gondolom, hogy vannak biztató jelek amire lehet építkezni egy kis szerencsével, erősítéssel és kemény munkával meg tudjuk csinálni. Folynak a tárgyalások az erősítések ügyében, folyamatosan érkeznek próbajátékosok, akikről később születik meg a döntés hiszen most kezdtük a felkészülést. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de mindent meg fogunk tenni a pályán és azon kívül is a cél eléréséért. Az előző év nagyon hosszúra sikerült a csapatnak, de a három hetes pihenő elég volt a fiúknak a pihenésre, feltöltődésre és újult erővel, egészségesen vágunk bele a szezon második felébe. Ahogy szoktam mondani: abból kell főznünk, amink van és ez mindenre, illetve mindenkire érvényes. Itt is szeretném megköszönni minden kollégámnak, edzőknek, technikai személyzetnek segítőknek, gondnoknak és természetesen a szurkolóknak, valamint szponzorainknak, támogatóinknak, hogy mindvégig mögöttünk állnak.”
 
Az első csapathoz már felkerült az ifik közül Román Zoltán, illetve információink szerint az éllovas Kozármislenytől távozó Csernik Zsombor is csatlakozott már a Mohácshoz.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!