Kozármisleny: újabb megegyezések - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kozármisleny: újabb megegyezések

NB3.hu - 2020. June 04. Thursday 17:38
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu


A Kozármisleny bejelentése:

 

"Ismét három olyan labdarúgót tudunk bemutatni szurkolóinknak, akiket jövőre is kék-fehérben láthatnak majd. Köztük van a szezon egyik legjobb teljesítményét nyújtó mislenyi játékosa, valamint egy két tehetséges fiatal.


Turi Tamást mostanra senkinek sem kell bemutatni, hiszen 2018 óta játszik Kozármislenyben. A 24 éves balhátvéd remek szezont futott, hiszen 21 meccsen 4 gólt is szerzett, nem véletlen, hogy az új szakmai stáb is szorgalmazta megtartását: "– Örülök, hogy ilyen hamar sikerült megegyeznünk és itt folytathatom Mislenyben. Jó érzés egy ilyen közösség tagjának lenni, remekül éreztem magam itt eddig is. Így, hogy az alapcsapat jó részével sikerült megegyezni, egy kis erősítéssel, remélem, merészebb célokért is küzdhetünk majd. Nagyon várom a kezdést! – mondta el Turi Tamás.

 

Ulakity Márkkal korábban már jelent meg egy interjúnk. A Pécsről visszatérő 19 éves villányi jobbvédőre tavasszal még csak ificsapatunkban számítottunk, ám annak, hogy egész évben a felnőttekkel edzett meglett az eredménye. Tavasszal ugyanis mindkétszer az NB III-as kezdőcsapatban jutott neki hely: – Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy továbbra is tagja lehetek a mislenyi együttesnek. Remélem, minél jobb teljesítményt tudok majd nyújtani és a csapattal is sikerül a legjobb eredményt elérni – nyilatkozta a megegyezés után Ulakity Márk.

 

A kapunk sem fog üresen állni, hiszen Somogyi Máté is jelezte, szívesen marad. A 21 éves, Kozármisleny-nevelésű portás idén 12-szer őrizte a hálónkat: – Jó érzés, hogy számítanak rám, szerencsére elég gyorsan meg tudtunk egyezni. Szeretnék sokat segíteni a nevelő egyesületemen, jó teljesítménnyel, sok kapott gól nélküli mérkőzéssel. Biztos vagyok benne, hogy egy sikeres évünk lesz, mert minden adott hozzá! Hajrá, Misleny! – bizakodott Somogyi Máté."

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!