nb1.hu

Kozármisleny: Pécsről érkezett játékos

Eldőlt egy másik futballista sorsa.

A Kozármisleny közleménye:
 
"Szabó Dominik személyében korábbi kozármislenyi utánpótlásban nevelkedett labdarúgó tér vissza Kozármislenybe.
 
Dominik 2008-tól 2012-ig volt a Kozármisleny igazolt labdarúgója, majd pályafutását 2 évig Pécsett folytatta, ahonnan az MTK Sándor Károly Akadémiára került.
 
Végigjárta az akadémiai korosztályokat, pályára lépett az NB III-ban és NB II-ben is a fővárosi kék-fehérekkel, majd 2018 nyarán az MTK fiókcsapatának számító Monor együttesében az NB II-ben szerepelt, ahol 26 alkalommal lépett pályára. A Monor búcsúzott a másodosztályból, Dominik visszatért Baranyába, a PMFC idén feljutó csapatának lett a labdarúgója. A csonka idényben 9 alkalommal lépett pályára a PMFC-ben.
 
Dominik nem érkezik ismeretlen helyre, hiszen több korábbi csapattársa, edzője is nálunk dolgozik.
 
– Nagyon jó érzéssel térek vissza Mislenybe, hiszen korábban 4 évet töltöttem itt az utánpótlásban. Egy nagyon jó közösségbe csöppentem bele, sok korábbi csapattárs és ismerős alkotja a keretet, ami megkönnyíti a beilleszkedést. Szeretnék alapemberré válni és gólokkal, gólpasszokkal segíteni, a csapatnak pedig elérni a kitűzött célokat – mondta el Szabó Dominik.
 
Bízunk benne, hogy egy jó szezon vár rá, amihez sok sikert kívánunk!
 
Időközben eldőlt az is, hogy Berdó Máté is marad a tavalyi csapatunkból, így olyan labdarúgóval bővül a lista, aki ugyancsak Kozármislenyben nevelkedett. Szabó Dominikkel együtt tagjai voltak a 2009/2010-es NB I-es kiemelt U13-as bajnokságban ezüstérmet szerző csapatnak, melynek edzője Jelena Richárd volt!
 
-Úgy gondolom, a táblázat elejét kell megcéloznunk és ez reálisnak is tűnik. A csapat alakulóban van, a legutóbbi meccsen kijöttek a hibáink, amikre még van időnk, hogy kiküszöböljük a bajnokság kezdetéig, így nagyon jó eredményeket tudunk majd elérni, és megmutathatjuk valójában, hova tartozunk ebben a mezőnyben. Személyes célom, hogy egy stabil, sikeres szezonom legyen, amire a későbbiekben tudok alapozni és magasabb osztályba tudjak lépni. Remélem, ezt a célt akár a csapattal is el tudjuk érni – nyilatkozta honlapunknak Berdó Máté."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC