Kozármisleny: öt távozó, egy érkező - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kozármisleny: öt távozó, egy érkező

Juhász Gergely - 2020. December 21. Monday 11:48
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu
ÍME, A KOZÁRMISLENY HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Az utolsó bajnoki fordulót követően a klubvezetés és a szakmai stáb közösen értékelte az őszi szezont és a jövőre nézve is döntések születtek, ahogy lenni szokott, minden félszezon és szezon végén, úgy ezúttal is változik a keret összetétele.
 
Távozik csapatunkból Márkvárt Patrik, aki 3,5 évig erősítette csapatunkat, 67 bajnoki mérkőzésen 4 gólt szerzett. Az idei év nem volt túl szerencsés számára, tavasszal amikor jó formában volt és a csapat alapemberekének számított, a járvány miatt volt lehetősége játszani. Nyáron a felkészülés végén vállsérülést szenvedett, hosszú hetekre kidőlt, majd amikor visszatért és már visszanyerte volna korábbi formáját, újból megsérült. Az őszi fordulók során csupán 7 alkalommal lépett pályára a bajnokságban, 1 gólt szerzett a Magyar Kupában.
 
Ipacs Péter és a Kozármisleny labdarúgócsapatának közös útja 4,5 év után ér véget, Péter a keret tagja volt a 2016/2017-es NB II-es szereplésünk idején, igaz pályára nem lépett a másodosztályban. A következő években 54 bajnoki meccsen védte az NB III-ban csapatunk kapuját. A még mindig csak 23 éves hálóőr az ősszel 8 alakalommal kapott lehetőséget bajnoki mérkőzéseken és kétszer a Magyar Kupában.
 
A korábbi utánpótlás válogatott védő, Talabér Attila az átigazolási időszak végén érkezett Mislenybe, úgy egyeztek meg ekkor a felek, hogy határozott ideig, fél évig próbálja védelmünket stabilizálni, ennek az időszaknak a végéhez érkeztünk. A belső védőként bevethető futballista 14 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, sajnos több alkalommal is sérülések hátráltatták a munkáját.
 
Juhász László rutinos labdarúgónak számított a keretben, aki szintén nyáron igazolt Kozármislenybe. Az őszi fordulók során a középpálya szélén, vagy éppen támadóként szerepelt leginkább, 16 bajnoki meccsen 1 gólt szerzett. A szezon vége felé a jobb oldali védő pozíciójába került kényszerből, melyet jól oldott meg, majd az utolsó fordulókban sérülés miatt nem tudott már pályára lépni.
 
Babinszky Bence az NB II-es MTK játékosaként kölcsönben szerepelt Kozármislenyben, a nagy munkabírású, sok futással, dinamikus mozgással jellemezhető játékos 5 gólt szerzett. Az előző szezonból “áthozott” sérülése miatt a nyári felkészülése szinte teljesen kimaradt számára, így sok forduló telt el, mire utolérte magát és ekkor már azt a teljesítményt hozta, amit ő is és a klub is elvárt. Bence a télen megpróbál feljebb lépni, szurkolunk neki, hogy sikerüljön egy NB II-es csapat keretébe kerülni!
 
Távozó játékosainknak sok sikert kívánunk!
Köszönjük a Kozármisleny labdarúgócsapatáért tett erőfeszítéseiket!
 
A klub a tavaszi 17 fordulóra megpróbálja racionalizálni erőforrásait és inkább már a jövő csapatát szeretné építeni, reményeink szerint a most, illetve majd a nyáron érkező erősítéseket követően ismét dobogós célokkal vetjük magunkat a küzdelembe. Tavasszal több lehetőséget fognak kapni a fiatalok, akik bizonyíthatják tehetségüket és képességeiket.
 
Az öt távozó mellett azonban már 1 érkezőről is beszámolhatunk.
 
Visszatér a csapatba Kónya Kornél, aki a 2019/2020-as őszi szezonban 15 bajnoki mérkőzésen szerepelt NB III-as csapatunkban és 1 gólt szerzett. A PMFC csapatával 2 évig az NB III-ban szerepelt, ahol a feljutásért harcolt, majd 2018 nyarán leigazolta a másodosztályú ZTE, egerszegi színekben 17 NB II-es meccsen szerepelt és 1 gólt szerzett. 2019. tavaszán visszatért Pécsre, ahonnan nyáron Kozármislenybe vezetett az útja. A 25 éves labdarúgó a rövid szünetet és fél éves alacsonyabb osztályú szereplést követően ismét motiváltan, célokkal tér vissza Kozármislenybe.
 
Köszöntünk Kornél ismét Mislenyben! Sok sikert kívánunk!
 
Hajrá, Kozármisleny!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!