nb1.hu

Kozármisleny: összeállt a szakmai stáb

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A KOZÁRMISLENY HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Június elsejétől Aczél Zoltán személyében egy rendkívül tapasztalt, Pro licences, NB I-es edző irányítja NB III-as labdarúgócsapatunkat és összeállt a szakmai stábunk is a következő évre!
 
A vezetőedző munkáját asszisztens edzőként segíti Wittrédi Dávid, aki a tavaszi utolsó 8 fordulóban Kovács Zoltán segítője volt. Wittrédi Dávid most fogja betölteni 34. évét, egy fiatal, ambíciózus edző, aki komolyabb labdarúgó múlttal rendelkezik. 69 NB I-es mérkőzésen 4 gólt szerzett, és NB II-es szinten is szép sikereket ért el, több alkalommal is szerepelt a Kozármisleny NB II-es csapatában, NB II-es ezüstérmes lett együttesünkkel.
 
Wittrédi Dávid így nyilatkozott várakozásairól, céljairól: -Először is szeretném megköszönni az utolsót 8 fordulót a játékosoknak, a szakmai stábnak, a vezetőknek, hogy bíztak bennünk, külön szeretném megköszönni Kokó bának, hogy megadta a bizalmat, remélem, élni tudtam vele. Az előttünk álló szezonban szeretnénk egy jó és eredményes csapatot kialakítani, nagyon motiváltnak érzem a szakmai stábot, igaz, szünet van jelenleg, de minden nap a csapat megfelelő megerősítésén dolgozunk. Nagyon nagy szerencsém van, hogy megint egy kiváló edzővel dolgozhatok együtt, biztos vagyok benne, hogy sokat fogok tőle tanulni. Úgy gondolom, a következő szezonban nagy dolgokra lehetünk képesek, ezért fogunk nap mint nap dolgozni.
 
Volcsányi Csaba kapusedzőnként fogja segíteni a szakmai stábot. Kupét sem kell bemutatnunk különösebben, talán nincs olyan labdarúgó szurkoló Baranya megyében, aki ne ismerné őt!
 
A Kozármislenyben eltöltött 10 évéből 8 évig az NB II-ben, 2 évig pedig az NB III-ban segítette a csapatot. A 8 év másodosztályú szereplés tekintetében a szakmai stáb tagjait tekintve ő az, aki a legtöbb másodosztályú mérkőzésünkön volt jelen. Tagja volt mindkét NB II-es ezüstérmes csapatunk szakmai stábjának, részese volt a klub legnagyobb sikereinek. Kupé kezei alatt több kapus is NB I-es hálóőrré válhatott.
 
Volcsányi Csaba kapusedzőnk így tekint a következő év elé: -Sikeresebb szezonban reménykedem, mint a tavalyi. Az már most látszik, hogy a klubvezetők is másképp tekintenek a következő szezon elé, úgy érzem, hogy okulva a tavalyi évből a csapat megerősítésén fáradoznak. Nagyon szeretnék valami kiugró eredményt elérni, hasonlót, mint a pályafutásom elején, itt, Kozármislenyben. Nyilván minden attól függ, hogyan tudunk igazolni. Szeretnénk kapust is hozni, de akkor sem esünk kétségbe, ha ez nem sikerül. A jelenlegi két kapusunk megmutatta tavasszal, hogy lehet rájuk számítani, így ha nem tudunk kapust igazolni, úgy Somogyi Mátéval és Matesz Kornéllal is neki lehet vágni a következő szezonnak, alkalmasak egy komolyabb cél eléréséhez. Szeretek velük dolgozni és meg is tudják oldani a feladatot!
 
A szakmai stáb tagja marad a következő évre is Loch Krisztián. Krisztián a Kozármisleny csapatának utánpótlásában nevelkedett, majd fiatalon az edzői pályára lépett. Jelenleg a klub utánpótláscsapatainál tevékenykedik, illetve a felnőtt csapatnál is szerepet kap, testközelből tanulhatja a felnőtt foci rejtelmeit.
 
Krisztián a következő gondolatokkal tekint a munka elé: – Az új stábtól azt várom, hogy egy olyan csapatot építsünk, amire az emberek igenis kíváncsiak, mert szerethető, élvezhető és nem utolsó sorban eredményes focit játszik. De ha ez nem is minden esetben jön össze, a szívét-lelkét a csapat akkor is tegye ki a pályára. Személy szerint ki merem jelenteni, hogy a tavalyi idény végi teljesítmény alapján 3-4 minőségi igazolással kiegészülve csak a bajnoki cím lehet a cél. Bízom benne, hogy az új Mester személye és tudása, a játékosokkal és a stábbal ötvözve képes lehet arra, hogy egy olyan csapatot hozzon létre, ami egész évben a tabella elején foglal helyet, illetve olyan játékot mutat, ami a nézőtéren minimum azt a mennyiségű szurkolót vonzza majd, ami a Ferencváros ellen volt látható.
 
Eredményes munkát kívánunk a szakmai stábnak!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC