nb1.hu

Kozármisleny: marad az MTK kölcsönjátékosa

Hivatalos bejelentés.

ÍME A KOZÁRMISLENY BEJELENTÉSE:
 
,,Az MTK-tól kölcsönbe érkező támadó – klubjával egyetértésben – úgy határozott, még egy fél évig biztosan Kozármislenyben folytatja a labdarúgást.
 
Bence azért érkezett hozzánk télen, hogy felnőtt tapasztalatot és játékperceket gyűjtsön, hiszen tehetsége kiaknázásával és kellő rutinnal magasabb osztályú játékosként szeretné letenni a névjegyét. Erre minden esélye meg is van, jól mutatkozott be csapatunkban is, az első tavaszi bajnokinkon mindjárt győztes gólt lőtt.
 
Sajnos a vírus neki sem jött jól, hiszen amiért érkezett, hogy felnőtt tétmeccseken fejlődhessen, a félbeszakadt bajnokságban nem teljesülhetett. Ezért a jó szellemiségű támadóval abban egyeztünk meg, hogy fél évig még biztosan minket erősít, télen pedig egyeztetünk a továbbiakról:
 
– Örülök, hogy eltölthetek még egy félévet a klubnál, nagyon szimpatikus es barátságos a környezet, a stáb, és a csapattársak is. Az első naptól kezdve jól érzem magam itt, és alig várom, hogy kezdődjenek a felkészülési meccsek és a bajnokság, és minél eredményesebbek legyünk – nyilatkozta Babinszky Bence a megegyezés után.
 
Kozármislenyben játszik jövőre is: Babinszky Bence, Csernik Zsombor, Fenyvesi Olivér, Füredi Szabolcs, Horvát Gábor, Ipacs Péter, Kocsis Adrián, Kozics Barnabás, Márkvárt Patrik, Somogyi Máté, Turi Tamás, Ulakity Márk"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC