nb1.hu

Kozármisleny: eldőlt a házi gólkirály sorsa – reakció

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A KOZÁRMISLENY HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Klubunk megegyezett Kirchner Krisztiánnal a folytatásról, így házi gólkirályunk a következő szezonban is minket erősít majd!
 
Aki követte csapatunkat az idei bajnokságban, tudja, Kirchner Krisztián igazi húzóembere és vezéregyénisége volt a HR-Rent Kozármislenynek. Tudtuk persze, hogy kit csábítottunk vissza személyében, hiszen nem először szerepelt nálunk. Tudása és a futball, illetve a klub iránti szeretete nem is volt kérdés senki számára.
 
Az NB II-es rutinnal is bíró Kirci tavaly 36 bajnokin lépett pályára kék-fehérben és 3013 percen át keserítette ellenfeleinket, ami a legtöbb a keretben. 16 góljával és 13 gólpasszával nem kevés örömet szerzett nekünk és a házi kanadai listán is az élen végzett. Ráadásul találatainak köszönhetően előkelő helyre kapaszkodott fel örökös góllövő listánkon, hiszen a 8. helyen áll most.
 
Éppen ezért is örömteli számunkra, hogy támadónk hisz a nálunk elindult projektben, ezért újabb egy évig minket erősít majd:
 
– Örülök, hogy úgy gondolta a klub, még egy évig számít rám! Megpróbálom a legjobb formámat hozni, szeretnénk minél jobb helyezést elérni! Én személy szerint örülnék, ha minden meccsen dominálni tudnánk és bízom benne, hogy ez eredményességgel is fog párosulni – nyilatkozta Kirchner Krisztián."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC