nb1.hu

Kozármisleny: edzőváltás

Hivatalos bejelentés.

ÍME A KOZÁRMISLENY BEJELENTÉSE: 
 
A következő szezonban már nem Pókos Csaba irányítja vezetőedzőként a HR-Rent Kozármisleny labdarúgócsapatát. Ettől függetlenül klubunk szeretné továbbvinni azt a szakmai irányvonalat, amelyet vele, illetve segítőivel megkezdett, és amelynek köszönhetően sokat fejlődött az elmúlt időszakban. Ez alapján igyekszünk összeállítani a felnőtt és az utánpótlás stábokat a következő idényre, idényekre.
 
Célunk a szakmai színvonal folyamatos emelése, a klub továbbépítése. Bár sok aggasztó hírt hallani a különböző futballklubokról, a HR-Rent Kozármisleny a nehéz gazdasági helyzetben is stabil lábakon áll. Úgy kezdünk bele a felnőtt stáb és keret kialakításába, hogy a következő évadban az élmezőnyben tudjunk végezni a tabellán.
 
Klubunk ma kézhez kapta a következő NB III-as szezonban való indulásra feljogosító licencet. Hamarosan kiderül, ki lesz az új vezetőedzőnk, ezzel párhuzamosan pedig folytatjuk a felnőtt keret kialakítását. Így remélhetőleg folyamatosan tudunk majd izgalmas hírekkel szolgálni szurkolóink számára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC