nb1.hu

Alakul a csapat.

A HR-Rent Kozármisleny együttese az ötödik helyet kaparintotta meg a koronavírus miatt megcsonkított szezonban az NB III Közép csoportjában. A csapat szeme előtt már a következő idény lebeg. A klub szurkolói fellélegezhetnek, hiszen Márkvárt Patrik, Kozics Barnabás és Horvát Gábor személyében három kulcsember is marad az együttesnél. A kozármislenyi csapat a következő közleményt adta ki a maradókról:
 
"Három olyan, 1996-ban született labdarúgónkkal is megegyeztünk a folytatásról, akik sokat tehetnek a HR-Rent Kozármisleny sikerességének érdekében. Közülük ketten már évek óta a csapatot erősítik, míg egyikük télen érkezett hozzánk, de rögtön alapember lett.
 
A kreatív támadó, Márkvárt Patrik negyedik évadját kezdheti meg kék-fehérben, így talán nem kell bemutatni szurkolóinknak. Reméljük, ősztől is legalább annyit tapsolhatunk majd Maki remek megoldásait és cseleit látva, mint az idei szezonban:
 
– Nagyon örülök, hogy továbbra is Kozármislenyben folytathatom a pályafutásomat! Szeretnék jó teljesítményt nyújtani és gólokat szerezni a következő szezonban! Biztos vagyok benne, hogy sikeresek leszünk! Hajrá, Misleny! – nyilatkozta Márkvárt Patrik.
 
Télen érkezett Kozármislenybe Kozics Barnabás, akitől sokat várt a szakmai stáb, ám a középpályás a vírushelyzet miatt nem tudta megmutatni, mi van benne. Erre a következő időszakban keríthet sort, hiszen alapemberként számolunk vele:
 
– Örülök, hogy sikerült megegyezni a folytatásról. Már várom, hogy újra tétmeccset játsszunk. Szeretnénk minél jobb eredményeket elérni és mindent meg fogok tenni, hogy jó játékkal es gólokkal segítsem a csapatot. Hajrá, Misleny! – tekintett előre Kozics Barna.
 
Régi motoros a klubnál Horvát Gábor, aki nem csak a pályán, az öltözőben is fontos eleme a közösségnek. A több poszton is bevethető játékos 3 gólt is szerzett idén, ami eddig nem feltétlenül volt jellemző rá. Reméljük, folytatja jó szokását:
 
– Örülök, hogy a 4. szezonomat is itt kezdhetem, a Kozármisleny csapatában. Szeretek ide tartozni, szeretem ezt a közeget és minden erőmmel azon leszek, hogy csapatunk minél jobb eredményeket érjen el a következő idényben – fogadkozott Horvát Gábor."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC