Kozármisleny: az MTK-tól érkezett támadó - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kozármisleny: az MTK-tól érkezett támadó

Juhász Gergely - 2020. February 25. Tuesday 16:17
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: Kozármisleny
ÍME A KOZÁRMISLENY BEJELENTÉSE:
 
,,Jelena Richárd az NB I-es Kisvárdába történő igazolásával mindenképpen szerettünk volna támadót is igazolni.
 
Babinszky Bence ősszel az NB II-es MTK együttesében szerepelt, ahol 4 alkalommal lépett pályára csereként a bajnokságban, a Budaörs ellen az ő góljával egyenlített az őszi listavezető. Ez mellett 1 Magyar Kupa-mérkőzésen jutott szóhoz a fővárosi kék-fehéreknél.
 
Bence 2009-2012-ig a Ferencváros utánpótlás csapataiban szerepelt, majd 2012-től idén februárig az MTK-ban játszott. Az összes korosztályos bajnokságban a kiemelt I. osztályban szerepelt, sikeres utánpótlás időszak van a háta mögött.
 
A 2000-es születésű, gyors támadó, fejlődését mindenképpen az szolgálja, ha folyamatos játéklehetőséget kap, így minden fél számára az tűnt a legjobb megoldásnak, ha a labdarúgó tavasszal csapatunkat erősíti.
 
Az ő leigazolása a két klub együttműködésének első lépése, hiszen a klubtulajdonosok a gazdasági életben is kiváló munkakapcsolatban állnak egymással.
 
Bízunk benne, hogy Bence egy jó tavaszi szezon során, kiemelkedő játékkal és gólokkal bizonyítja, hogy magasabb osztályban a helye és reméljük, hogy az ő jó szereplése is hozzájárul majd a HR-Rent Kozármisleny eredményes tavaszához!
 
Sok sikert kívánunk Bence Kozármislenyben!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!