nb1.hu

Koronavírus: újabb meccsek maradnak el

Hivatalos bejelentések.

ÍME, AZ ÉRD BEJELENTÉSE:
 
,,Elmarad az október 18-ára tervezett Érdi VSE-Tatabányai SC bajnoki mérkőzés az NB III Nyugati csoportjának 14. fordulójában, miután az Érdi VSE-nél a héten két koronavírus-gyanús játékos tesztje lett pozitív.
 
A két igazolt fertőzött október 12-én kezdett tüneteket érezni magán, ezért PCR-tesztet csináltattak, amely pozitív eredményt hozott. Mellettük a játékoskeretből többen megbetegedtek, ezért a játékosok és a stáb tíznapos karanténba vonult.
 
A kialakult helyzet miatt az október 18-án, eredetileg Tatabányán, de a pályaválasztói jog felcserélése után Érden rendezendő Érdi VSE-Tatabányai SC mérkőzésre egy későbbi időpontban kerül sor.
 
Az Érdi VSE vezetősége"
 
ÍME, AZ EGER BEJELENTÉSE:
 
,,A 2020. október 18-i, vasárnapi Balassagyarmati VSE elleni mérkőzésünk betegség miatt későbbi időpontban kerül megrendezésre.
 
Csapatunkban az előző héthez hasonlóan még mindig vannak betegek, így továbbra sem akarjuk kockáztatni az ellenfelünk és a csapatunk játékosainak és stábjának egészségét, ezért a múlt heti mérkőzésünkhöz hasonlóan ezt a találkozót is elhalasztjuk. Ezúton is szeretnénk megköszönni a Balassgyarmati VSE, és az MLSZ közreműködését és hozzájárulását a mérkőzés időpontjának módosításához.
 
A mérkőzés új időpontja:
 
2020. november 18. szerda 13.00 óra
 
Balassagyarmat, Ipolyparti Sporttelep"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC