Koronavírus: karanténban egy teljes csapat - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Koronavírus: karanténban egy teljes csapat

Juhász Gergely - 2020. September 21. Monday 19:12
Hivatalos közlemény.
Kép forrása: Kozármisleny/Facebook
ÍME, A KOZÁRMISLENY HIVATALOS KÖZLEMÉNYE:
 
,,Felnőtt csapatunk egyik tagjának koronavírus tesztje pozitív lett, így a játékosok mától hatósági karanténba kerültek. A labdarúgó az előző hét közepe óta otthon van, nem ment közösségbe, mivel már akkor enyhe tüneteket produkált, így hétvégén nem is lépett pályára.
 
A csapat tagjai várják a hatósági tesztek eredményeit, ezt követően leszünk okosabbak a folytatást illetően, mindenesetre hétvégi ellenfelünkkel, a Váccal felvettük a kapcsolatot és kértük a vasárnapi meccs halasztását.
 
Ez az eset is jól mutatja, hogy a vírust könnyen elkaphatja bárki környezetünkben, ezért újra felhívjuk a figyelmet protokollunkra:
 
Kérjük utánpótlás játékosainkat is, hogy maszkban érkezzenek és távozzanak, az öltözőben minimális időt töltsenek! Használjuk a kézfertőtlenítőket! Az edzők pedig az eligazításokat szabad téren tartsák meg!
 
Az edzéseken csak egészséges, tünetmentes sportoló és edző vehet részt. Edzőink a tréningek előtt meg fogják kérdezni a sportolókat egészségügyi állapotukról.
 
Aki tud, érkezzen edzésszerelésben, vizet pedig hozzon magával mindenki! A szülőket arra kérjük, ne gyülekezzenek a pálya szélén, lehetőleg ne tartózkodjanak a létesítmény területén. Az edzés végeztével a sportolók a létesítményt hagyják el! Ebben a tekintetben fontos a személyes felelősségvállalás!
 
Az utánpótlás edzések ezen szabályok szerint folynak tovább!
 
A maszkviselést a sporttelep területén mindenkinek fokozottan ajánljuk!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!