nb1.hu

Koronavírus: emberségből jelesre vizsgázott a Balassagyarmat!

Fontos bejelentést tett a klub.

Természetesen az NB III-ban sem rendeznek mérkőzéseket az MLSZ előző heti döntését követően. A bejelentés érinti az NB III Keleti csoportjában szereplő Balassagyarmat együttesét is. A Nógrád megyei alakulat tizennyolc összecsapás alatt huszonnégy pont szerzett, jelenleg a kilencedik helyen áll a táblázaton. 
 
A harmadosztályú klub elöljárói fontos döntést hoztak a koronavírus miatt kialakult helyzetben. A BSE otthonait egészségügyi célokra lehet felhasználni az elkövetkező időszakban. A közleményben azt is hangsúlyozzák a balassagyarmatiak, hogy a jelenlegi szituációban nagyon fontos az összefogás.
 
Íme a Balassagyarmat bejelentése:
 
"Mint valószínűleg mindenki számára ismert, jelenleg a koronavírus miatti vészhelyzet lengi körül valamennyiünk mindennapjait. A sajnálatos események közepette, nagyon fontos, hogy ahol tudunk, segítsünk a másikon. Klubunk nemrégiben fontos lépéseket tett azért, hogy lehetőségeinkhez mérten, támogassuk Balassagyarmat városát, a település lakóit. Ez a gyakorlatban azt jelenti, a közeljövőben egészségügyi célokra lesz felhasználható csapataink otthona, a Kövi Pál Sportközpont, itt lesz a Mentőszolgálat fertőtlenítő telephelye, illetve hamarosan a Véradó Állomás is állandó véradóhelyet létesít az intézményünkben. Ez az időszak az emberi életek, az egészség megóvásáról szól! Fogjunk össze, csak együtt sikerülhet kikecmeregni ebből a nem túl szívderítő állapotból!"
 
Hétfői adatok szerint Magyarországon 167 ember fertőzödött meg a betegséggel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC