Korábbi Fradi- és Vidi-játékost igazolt a bajnokesélyes - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Korábbi Fradi- és Vidi-játékost igazolt a bajnokesélyes

Nagy Benjámin - 2022. January 12. Wednesday 13:51
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu

 

A KOZÁRMISLENY KÖZLEMÉNYE:

 

"A román másodosztályt is megjárt, korábbi korosztályos válogatott középpályással bővült keretünk. A pécsi származású Takács Martin az NB III. Nyugati csoportjának harmadik helyezettjétől, a VLS Veszprém csapatától érkezett.

 

Nem ismeretlen a kozármislenyi stadion Takács Martin számára, hiszen a 22 éves, ballábas középpályás pécsi származású, és gyerekként sokszor vendégszerepelt pályánkon. A Góliát FC-ben kezdett ismerkedni a játékkal, majd alig pár hónap után leigazolta a PMFC. Amikor akadémiai korosztályos lett, Győrbe igazolt, ahonnan egy idény után a fővárosba, a Ferencvároshoz távozott.

 

Felnőtt bemutatkozása is Baranya megyében, egészen pontosan Komlón történt, ahol 17 évesen az FTC II. csapatának tagjaként csereként lépett pályára az NB III. Közép-csoportjában. Élete első felnőtt gólját a rákövetkező szezonban, már a Videoton II. csapatának középpályásaként szerezte – éppen legutóbbi csapata, a VLS Veszprém ellen talált be.

 

A Videoton második csapatától igazolt Csíkszeredára, ahol a román második ligában töltött el egy évet. Onnan a Credobus Mosonmagyróvárhoz tért haza, majd Veszprém érintésével érkezett vissza Baranya megyébe, a HR-Rent Kozármislenyhez.

 

Köszöntjük a csapatnál, sikerekben gazdag szereplést kívánunk neki Mislenyben!"

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!