Kondásék vették el a veretlenségüket - reakciók - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kondásék vették el a veretlenségüket - reakciók

Simon Zoltán - 2019. October 09. Wednesday 18:18
Már csak egy veretlen csapat van a Keleti-csoportban.
Kép forrása: DEAC
Ceglédi VSE-DEAC 0-3 (0-0)
 
Cegléd: Tulipán - Bagó, Makrai (G. Bíró, 46.), Bodó, Pesti - Kovács, Markó, Juhász (Krajcz, 72.) - Szilágyi, Cseh (Kelemen, 62.), Kun
 
DEAC: Szabados - Papp, Luis, Sigér, Sándor (Urbin, 87.), Bárány, Krajcsó, Bíró (Patócs, 90.), Nagy (Karikás, 83.), Soltész, Sidibe
 
Gólszerzők: Sándor (56.), Sidibe (81., 82.)
 
Elveszítették a veretlenségüket a ceglédiek, Kondás legényei állították meg őket.
 
Az első félidőben igazán nagy helyzet nem alakult ki, főleg a mezőnyben folyt a játék. A második félidőre viszont megtört a gólcsend, az 56. percben Sándor talált az ellenfél kapujába. A következő találatokra a hajráig kellett várni, Sidibe a 81. percben juttatta az ellenfél hálójába a labdát, majd egy perccel később megduplázta a góljai számát. Ezzel a győzelemmel a DEAC továbbra is tapad az élbolyhoz, míg a Cegléd visszacsúszott a dobogó legfelső fokáról a harmadik helyre.
 
A mesterek ezt nyilatkozták a meccs után:
 
Schőn László(Cegléd): ,,Egy nagyon jó DEAC-cal játszottunk, teletűzdelve rutinos és jó futballistákkal. Nagyon sajnálom, hogy azzal a kevés lehetőséggel, ami adódott számunkra a második félidőben nem tudtunk élni és sajnos gólra gólt kaptunk. Ez egy szép sorozat volt, büszke vagyok a csapatra. Nem hiszem, hogy szégyenkezni valónk lenne, hiszen egy izgalmas meccset játszottunk."
 
Kondás Elemér(DEAC): ,,Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, viszont nekünk a múltheti eredményt mindenképpen ki kellett javítanunk. A tervünk egyszerűen az volt, hogy semmiképpen nem szenvedhetünk vereséget. A srácok nagyon fegyelmezetten játszottak és a játék összképe alapján megérdemelt győzelmet arattunk."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!