nb1.hu

Komoly változásokat jelentett be az NB III-as klub

Füzesgyarmat - Nagy erősítések!

 

Az NB III-as bajnokság lezárását követően a Füzesgyarmati SK megkezdte a soron következő idény keretének kialakítását. Első lépésben öt új játékossal állapodott meg Boros Tibor szakmai koordinátor – írja a klub honlapja.

 

"A frissen érkező labdarúgók kivétel nélkül konkurens csapatoktól kerülnek hozzánk. A leggazdagabb NB-s múlttal az Erzsébeti SMTK játékmestere, Pölöskei Péter rendelkezik. A 26 esztendős játékos Paksról indulva került a Ferencváros második csapatának látókörébe. Az utóbbi években több fővárosi és Pest-környéki együttesben megfordult, a Váccal a második vonalban is szerepelt. A pesterzsébeti mérkőzésünket éppen az ő bombagólja döntötte el, ami a gyarmati szerepvállalásához is hozzájárult.

 

A gólokért felelhet majd a Tiszafüredről érkező, mindössze 22 éves Székely Dávid, aki második teljes NB III-as évadjában 10 találattal támogatta a sereghajtót. Dávid vérbeli támadó, Karcagon nevelkedett, egyetemi tanulmányait megkezdve szerepelt egy éven át a Loki NB III-as gárdájában, tavalyelőtt pedig visszatért Karcagra, ahol a megye-egyben gólkirály lett, így csapott le rá múlt nyáron az akkor hozzánk hasonlóan újonc Tisza-parti alakulat. Ahonnan két további játékos érkezik a védelembe, bár a 22 éves Vincze Ákos szűrőként a játék szervezésében is részt vállalhat. Róla annyit kell tudni, hogy tősgyökeres debreceni, ahol végigjárta a Loki korosztályos csapatait az NB I-es U19-es gárdával bezárólag. Fiatal kora ellenére három éve stabil NB III-as labdarúgónak számít a csapataiban. A nála két és fél évvel idősebb Sebe Attila 199 centire megnőtt belső védő. Borsodban ismerkedett meg a focival, a mezőkövesdi korosztályos együttesek után Bükkábrányban lett NB III-as labdarúgó, azóta több csapatban is megfordult, a magassága ellenére gyors és képzett játékos.

 

A védelem jobb oldalán lesz bevethető a 24 esztendős Kinczel Ervin, aki az előző idényt Nyírbátorban töltötte. A kemény kötésű játékos Szatmárnémetiben együtt játszott Villand Róberttel a román második ligában, és korábbi magyarországi állomáshelyén, Cigándon is akadtak olyan mostani társak, akikkel „húzott már közös szekeret”.

 

– Gőzerővel dolgozunk azon, hogy mielőbb összeállhasson az eltervezett huszonkét mezőnyjátékosból és három kapusból álló keret. Hozzájuk jön még a rehabilitációját töltő Popescu Robert is, akinek a gyógyulása minden előzetes várakozásnál sebesebb ütemben zajlik, a pillanatnyi állapota szerint akár rekord gyorsasággal is felépülhet – ismertette az elképzeléseket Boros Tibor, akinek a szándékai szerint olyan állomány jöhet össze, amely a jelenlegit nem csak mennyiségileg, de minőségileg is túlszárnyalja majd."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC