Komoly változások a Taksonynál: edző és igazgató távozik - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Komoly változások a Taksonynál: edző és igazgató távozik

Nagy Benjámin - 2019. November 25. Monday 17:34
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: taksonyse.hu

 

A Taksony közleménye:

 

"A mai nappal beadta felmondását NB III-as csapatunk vezetőedzője, Szabados Tamás, a tulajdonos el is fogadta azt. Holnaptól az új edző kapja meg az esélyt, hogy a játékosokkal dolgozzon, és esetleg a télen új játékosok igazolásával javítson a helyezésen vagy épp eredményes legyen.

 

Nehéz körülmények között kellett készülnünk már a nyár óta, nem állt rendelkezésünkre mindenki, folyamatos sérülések és eltiltások nehezítették a felkészülést hétről hétre, az igazolásaink sem sikerültek úgy, ahogy terveztük. Akik összességében látják az egészet, azok tudják, ennek ellenére játékban nem néztünk ki rosszul és erőnlétben is végig partiban voltunk ellenfeleinkkel, egyetlen dolog hiányzott: az eredményesség, amelyet a vezetőség elvárt a befektetett pénzért cserébe. Ezt sajnos nem sikerült megvalósítani.

 

Tamásnak köszönjük a mindig alapos és áldozatos munkáját, szakmai felkészültségét, az elmúlt évek sikereit, eredményeit, a Magyar Kupa-menetelés örök élményét és kívánunk neki sok sikert a továbbiakban! Hajrá, Taksony!"

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!