Komoly esély a dunaújvárosi fiatalok előtt - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Komoly esély a dunaújvárosi fiatalok előtt

Nagy Benjámin - 2019. August 23. Friday 16:40
Hat kulcsszó, amely segít.
Kép forrása: dpase.hu

 

A Dunaújváros klubhonlapja, a dpase.hu vizsgálta meg a klubnál lévő fiatalok számát. A keret az elmúlt évekhez hasonlóan idén is fiatalokkal tűzdelt.

 

"Az első kerettel készülő utánpótláskorú játékosok közül sztenderden Kovács Barnabás, Hompót Lóránt, Al-Sheraji Rauf, Hegedűs Máté, Áman Áron, Halász Péter fent edzenek, illetve ha szükséges akkor az U19-es csapatból érkeznek azok a játékosok, akik teljesítményükkel kiérdemelték azt, hogy a “nagyokkal” együtt készülhetnek a hétvégi bajonoki mérkőzésükre. Viszont az U19-es csapatból már Slett Kristóf, Horváth Kevin, Ángyán Milán, Marci Raul Zoltán is belekóstolhatott a felnőtt munkába.

 

Jó példa lehet fiataljainknak Dobos Áron után, Kovács Barnabás is, aki a hétvégi fordulóban megszerezte tizenhét évesen első felnőtt harmadosztályú gólját, aki ezen kívűl meghatározó játékosa csapatunknak! Motiváció lehet még Hompót Dániel és Horváth Kevin is, akik az utánpótlás ranglétrát végig járva jutottak el arra szintre, hogy már számít rájuk a szakmai stáb!"

 

A sikernek pedig hat kulcsszava is van Dunaújvárosban: kitartás, alázat, szorgalom, tisztelet, hit, tanulás.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!