nb1.hu

Komoly erősítés Horváth Ferenc csapatánál, igazolt a Jászberény

A Putnok két futballistával állapodott meg.

A DUNAÚJVÁROS BEJELENTÉSE:
 
"Hegedűs Lajos dunaújvárosi színekben folytatja
 
Felnőtt együttesünk keretéhez nagy rutinnal rendelkező hálóőrt sikerült szerződtettünk. Az MTK Budapest és a Puskás Akadémia csapatainak vezéregyénisége volt. Teljesítményére a nemzeti együttesnél is felfigyeltek, többször volt a magyar válogatott keretének tagja. 
 
„Lajos képességeivel minden futball követő ember tisztában van. Neve mellé közel kétszázötven első osztályú mérkőzés íródik. Többek közt az MTK-nak és a Puskás Akadémiának is meghatározó játékosa volt, Dunaújvárosban is hasonló feladata lesz. Szerződtetésével – a céljainknak megfelelően – tovább erősödött keretünk.” – nyilatkozta Dr. Dobos Barna."
 
A Dunaújvárosnak a vezetőedzője Horváth Ferenc lett ezen a nyáron. 
 
A JÁSZBERÉNY KÖZLEMÉNYE:
 
"Termékeny nap volt a július 19. kedd … Miután megállapodtunk a 23 éves középpályással, Kis Gergővel, az este folyamán dűlőre jutottunk a 19 éves középső védővel, Makszim Perevuznikkal is. A Debreceni Labdarúgó Akadémián nevelkedő fiatal 29 harmadosztályú bajnokit játszott az elmúlt idényben a Kisvárda II színeiben. Az elmúlt napok edzésein, felkészülési meccsén – két gólt is szerzett legutóbb, a Tószeg ellen – meggyőzte klubunk vezetőit, hogy erősítést jelent csapatunk számára."
 
A PUTNOK BESZÁMOLÓI:
 
"A bajnoki szezonkezdet előtt nem sokkal Galacs Erik személyében újabb erősítés csatlakozott a Putnok FC keretéhez. Erik 2000. július 29-én született. Fiatal kora ellenére nagy rutinnal rendelkező játékos, megfordult a Grosics Akadémiánál, majd profi szerződéssel a Videoton csapatához került. Utánpótlás korából kétszeres gólkirályi címmel és válogatott bemutatkozással büszkélkedhet. A Tiszakécske csapatával NB3-as bajnoki címet ünnepelhetett és pályára lépett a csapat színeiben a Merkantil Bank Ligában is. A legutóbbi szezonban a Veszprém csapatával végzett az NB3 Nyugati csoportjának harmadik helyén.
 
“Azért választottam a Putnokot, mert egy fiatal motivált csapatot valamint stábot ismertem meg. Egyeznek a céljaink, a Putnok szeretne előrébb lépni a bajnokságban, én pedig úgy érzem tudok ebben segíteni.” – mondta el honlapunk megkeresésére fiatal támadónk
 
Szala Ákos edző kiemelte, hogy a fiatal támadó érkezésével tovább nőttek a variációs lehetőségek, valamint az egészséges versenyhelyzet is segítheti a csapat eredményességét.
 
“Erikkel teljes a támadó sorunk is mostmár. Abszolút beleillik a mi stílusunkba, rendkívül gyors játékos, aki az asszisztok mellett gólokat is tud szerezni. Két éve megnyerte a harmadosztalyt, most pedig a harmadik helyen zárt előző csapatával. Érkezésével tovább nőttek a variációs lehetőségeink és egészséges, de komoly versenyhelyzet alakul ki a támadóink között, ami a célunk is volt minden egyes poszton.”
 
"Csapatunk új erősítése Nyirati András, kapus. 2001. március 28-án született. Vácon kezdett futballozni, majd a Vasas Kubala Akadémiához került, később egészen U19-es koráig az UTE labdarúgója volt. Felnőtt karrierjét az NB3 közép csoportjában szereplő  Rákosmente FC-nél kezdte, ahol a legutóbbi két szezonját is töltötte.
 
“Nagyon örültem a Putnok FC megkeresésének. A fejlődésem szempontjából úgy érzem a lehető legjobb helyre kerültem. Tetszik, amit a klub képvisel és hogy a csapat nagyon fiatalos. Szeretnék minél többet fejlődni és védeni, úgy gondolom itt minden feltétel adott lesz hozzá. Bízom benne, hogy el fogom érni az egyéni céljaimat, és a csapatnak is minél nagyobb hasznára tudok lenni.” – nyilatkozta honlapunknak új igazolásunk.
 
A Putnok FC kapusedzője Szabó Ádám szerint egy jó képességű, kiváló adottságokkal rendelkező fiatal hálóőr csatlakozik csapatunkhoz András személyében.
 
“Andris személyében egy fiatal, energikus és képzett kapus érkezett hozzánk. Minden adottsága meg van ahhoz,hogy magasabb szintre jusson. Ez is a célja. Bírja és igényli a kemény munkát. Örülök, hogy csatlakozott hozzánk.“

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC