Kőkemény: nagyon kiakadt az ellenfél játékosaira az edző - NB3.hu
NB III-as focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB2 logó

Kőkemény: nagyon kiakadt az ellenfél játékosaira az edző

Nagy Benjámin - 2020. December 12. Saturday 14:38
Az egri tréner vezérszurkolójuknak üzent.
Kép forrása: Facebook/Eger SE

 

Mint arról korábban beszámoltunk, az NB III egyik elhalasztott mérkőzésén, csütörtökön az Eger hátrányból fordítva győzte le odahaza a Füzesgyarmatot - a vendégek a korábbi DVSC-játékos, Luis Ramos góljával még vezettek az első félidőt követően, ám Gresó Mátyás duplája eldontötte a három pont sorsát. 

 

A lefújást követően a vendégek szakmai koordinátora, Boros Tibor nagyon keményen fogalmazott. "Nem szokásom ilyet tenni, de most felmentem a csapatomat a vereség alól. Próbáltam a fiúkra hatni, hogy függetlenítsék magukat az egriek verbális nyomása alól, de ez ebben a miliőben lehetetlen volt. Mélységesen sértve érzem magam a történtek miatt, hiszen a mi érdekünket félretéve bevállaltuk ezt az extrém időpontot a játékra, de az a minősíthetetlen stílus, amit több hazai játékos is megengedett magának a pályán, maximálisan elítélendő és elfogadhatatlan a mi hozzáállásunk függvényében. Ezek után az a minimum, hogy elnézést kérnek! A meccsről pedig szubjektíven annyit, hogy egy ajándék tizenegyessel, érdemtelenül nyert a hazai csapat" - nyilatkozta.

 

Sütő Szilárd, az Eger trénere eközben vezérszurkolójuknak üzent. "Vezérszurkolónk, Virág Laci bácsi sajnos kórházban van, a győzelmet a felgyógyulására ajánljuk. Nagyon jó csapat ellen játszottunk, amellyel szemben a második félidőben játékosaink elhitték, hogy tudnak fordítani és ez sikerült. Így a dobogó harmadik helyén zárhatjuk az idei évet."

 

Az Eger a 3., a Füzesgyarmat az 5. helyen telel.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA - KELET
TABELLA - KÖZÉP
TABELLA - NYUGAT
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!