nb1.hu

Kiváló idény után távoznak a csapat utolsó mohikánjai

Szentlőrinc - Búcsú négyszáz meccs után.

 

A nyolcadik helyen zárta az előző szezont a Szentlőrinc labdarúgócsapata az NB III.-ban, ezzel jócskán túlteljesítette a célját, ami a bent maradás volt – írja a bama.hu. 

 

A jól sikerült idény után mindenki csodálkozott volna azon, ha váltás történne a kispadon, hiszen Turi Zsolttal eredményesen ment a szekér – így aztán nem meglepetés, hogy a szakember lesz a vezetőedző a következő bajnoki évadban is. – Folytatom a munkát a Szentlőrinccel, s a következő szezonban szeretném, ha előrébb lépnénk: jó lenne az öt–nyolcadik helyek valamelyikén végezni – fogalmazott a lapnak a szakvezető. – Persze sok függ attól, hogy milyen változások lesznek a keretben. Jó lenne, ha a játékosok zömét itt tudnánk tartani, illetve megfelelően tudnánk pótolni azokat, akik távoznak tőlünk.

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden pillanatáról – NB3.hu

Élő közvetítés az átigazolási piac minden pillanatáról

 

Az biztos, hogy lesznek változások a szentlőrinciek keretében – a jó szereplés természetesen azzal járt, hogy néhány futballista felhívta magára a figyelmet, szívesen látnák őket más csapatok. – Eldőlt, hogy középső középpályásunk, Füredi Szabolcs nem nálunk folytatja pályafutását, őt szerződteti a PMFC. Nagyon jó szezonja volt, tizenkét gólt szerzett – mondta Kovácsevics Csaba, a Szentlőrinc szakosztályvezetője. – Két védőnk, Zámbó József és Kalmár Zsolt pedig jelezte, hogy nem tudják vállalni a továbbiakban az NB III.-­at, így rájuk sem számíthatunk. Nagyon sajnálom, ők voltak a régi csapat utolsó mohikánjai, Zámbó pedig négyszáz meccsével csúcstartó a klubnál. A szentlőrinciek július 4-én kezdik meg a felkészülést a következő szezonra.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC