nb1.hu

Kiváló hajrá: bravúr az MTK-tól

A 93. percben villant a kék-fehérek játékosa.

Az MTK második csapata a második helyen álló Dunaújváros otthonában vendégeskedett. A fővárosiak bravúros pontszerzéssel zárták a találkozót, a 2-2-es végeredményt Csernák állította be a 93. percben.
 
Íme az MTK összefoglalója:
 
"Második együttesünk nyolc 2004-es születésű játékossal a kezdőjében szerzett pontot a bajnokság egyik élcsapatának otthonában.
 
Második csapatunk az NB III Közép csoportjának 18. fordulójában a tabella második helyén álló, a feljutásért küzdő Dunaújváros otthonába látogatott. A keddi UEFA Ifjúsági Liga-visszavágó előtt felforgatott csapattal léptünk pályára, a kezdőnkben nyolc 2004-es játékosunk kapott helyet.
 
A mérkőzés első helyzetéből megszerezték a vezetést a hazaiak: a 8. percben Novák bal oldali beadása után az érkező Tóth bólintott a kapu jobb oldalába (1-0). A 21. percben Merényi remek labdájával Vasvári fordult kapura, lövése kevéssel kerülte el a bal felsőt. A 37. minutumban egyenlítenünk is sikerült, Földing Engelbert passzolt balról Szöllősi elé, aki az átvétel után kapura fordult, majd a rövid alsóba lőtt (1-1), így döntetlennel mehettek pihenőre a csapatok.
 
A fordulás után néhány perccel Fördős kezezése után büntetőt kapott a Dunaújváros, a labda mögé Papp állt, aki magabiztosan lőtt a bal felsőbe (2-1). Dorogi balról leadott lövését ütötte ki Varasdi, majd a másik oldalon Gyuris jobb oldali próbálkozását Pokorni. Csereként Lajkó, Osei és Juhász Levente érkezett a pályára, a küzdésünknek pedig a ráadásban lett meg az eredménye: Lajkóval szemben szabálytalankodtak a jobb oldalon, a szabadrúgást Gyuris adta be, a jól érkező Csernák pedig a kapu bal oldalába fejelt (2-2)!
 
A mieink egy nagyon fiatal csapattal is felvették a versenyt a bajnokság élcsapatának számító Dunaújváros otthonában, és megérdemelten hoztuk el az egyik pontot."
 
Dunaújváros – MTK Budapest II 2-2 (1-1)
Gólszerzők: Tóth (8.), Papp (52.-büntetőből), ill. Szöllősi (37.), Csernák (93.)
Dunaújváros: Varasdi – Hegedűs, Barna, Molnár, Kesztyűs – Dorogi, Papp – Hompót, Jakab, Tóth (Székely, 82.) – Novák
MTK Budapest II: Varasdi – Merényi, Csernák, Várkonyi, Fördős, Földing Engelbert – Gyuris, Rimóczi, Szöllősi (Lajkó, 61.) – Balogh M. (Osei, 67.), Vasvári (Juhász L., 79.)
 
Tabella a linkre kattintva érhető el
 
FRISSÍTÉS:
 
17.52:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC